De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je de komende weken leuke prijzen winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… In ‘Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek’! Doe jij mee?

Oh kom er eens kijken…

Het is weer zover; pepernoten, cadeautjes, marsepein en chocoladeletters. Je kan er haast niet om heen, de Goedheiligman is weer in het land. Met twee dames van 2 en 4 jaar zitten wij volop in het hele Sint-gebeuren en ik vind het heerlijk! Het heeft zo iets nostalgisch…
Het leeft hier thuis dus enorm en om helemaal in de Sint-sferen te blijven pakken we ’s avonds voor het slapen gaan ook regelmatig een Sinterklaas gerelateerd boek. En dat hoeft niet altijd een voorleesboek te zijn. Zo hebben we onlangs een prachtig zoekboek opgestuurd gekregen: Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek van Deltas, met illustraties van Gunter Segers.

Collage Sinterklaas zoekboek Deltas review - Mama's Meisje blog

Mooie zoekplaten en korte verhaaltjes

Het boek staat boordevol mooie zoekplaten met daarbij korte verhaaltjes. We mogen op veel verschillende plekken een kijkje nemen zoals bijvoorbeeld in de keuken van Sinterklaas, in het pakhuis vol pakjes, op de stoomboot en op de daken. In de korte verhaaltjes zijn zoekopdrachtjes verwerkt maar de tekeningen zijn zo divers dat je zelf ook tal van opdrachtjes kunt bedenken. De zoekplaten zijn niet makkelijk; een beetje ‘Where’s Waldo’ voor kinderen zeg maar. Je kindje is er dus wel even zoet mee. Het boek is gemaakt van stevig karton en dat is fijn want kinderen en kwetsbare boeken blijkt geen goede combi. Bij ons thuis in ieder geval niet. De oudste mag ook graag nog even zelf ‘lezen’ in bed en dan is zo’n stevig boek erg prettig. Dus, is je kindje gek op Sinterklaas, zoekboeken en houdt hij of zij wel van een uitdaging? Dan moet dit boek maar snel op het verlanglijstje! Wie weet doet de Sint er wat mee;-)

Het Grote Sinterklaas kijk- en zoekboek Deltas review ervaring beoordeling - Mama's Meisje Blog

‘Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek’ (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044753110) is verkrijgbaar voor €10,95 in de boekhandel en online.

WIN: ‘Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek’

Niet alleen Ilse en haar meiden ontvingen dit geweldige boek van Sinterklaas! We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek‘.  Wil je kans maken op dit leuke boek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit boek
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 24 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 25 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Review kinderboek het grote sinterklaas kijk en zoekboek - Mama's Meisje blog