Omdat Sinterklaas vandaag in het land komt, leek het me leuk om weer eens mee te doen aan een bloghop! Achtenveertig bloggers doen mee en bij iedere blog is er een leuke prijs te winnen. hop je gezellig mee? Lees snel verder, dan vertel ik je alles over deze bloghop en de Sinterklaashuisjes van Fabriek Creatief die je op mijn blog kunt winnen!

Sinterklaas Bloghop 2018

Dit is de derde keer dat ik meedoe aan een bloghop. Misschien heb je het wel eens bij andere bloggers voorbij zien komen, maar ik zal nog een keertje uitleggen wat het precies inhoudt. Een aantal bloggers organiseert een soort ‘hop’, waarbij je langs verschillende blogs komt die allemaal een winactie organiseren. In dit geval doen er 48 leuke bloggers mee. Elke blog bevat een link naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 48 blogs leert kennen.

Sinterklaas Bloghop - Mama's Meisje Blog

Welkom bij Mama’s Meisje

Mogelijk ben je naar Mama’s Meisje doorverwezen via Happinessfromme, misschien is dit wel de eerste keer dat je op mijn blog komt kijken: welkom! Ik ben Karin (30), woon samen met Erik (31) in een pitoresk Twents dorpje en samen hebben wij dochters Suus (2) en Niene (0). Op Mama’s Meisje schrijf ik over mijn leven en ervaringen als mama, maar ik ben ook nog steeds het meisje dat van shoppen, lekker koken, gezellige uitjes en beauty houdt! Mama’s Meisje is dé plek voor mama’s die het meisje in zichzelf niet vergeten. Ik hoop je hier vaker te zien! Hop je hierna gezellig door naar Thuisleven? Op hun blog schrijven Linda en Miranda over alles in-en-om huis. Denk bijvoorbeeld aan lifestyle, vakanties, dagjes uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Ook komen onderwerpen over kinderen regelmatig aan bod! Maar het meest handige vind ik de pagina met ‘Lopende Geld Terug Acties‘. Hierop vind je een lijst van 100% geld-terug-acties, overzichtelijk op datum gesorteerd en met variërende producten. Echt handig en een reden om zeker eens een kijkje te nemen op deze leuke blog!

img 8355

Fabriek Creatief

Een tijdje geleden kreeg ik een heel lief berichtje in mijn mailbox. Hester van Fabriek Creatief wilde me graag twee gepersonaliseerde Sinterklaashuisjes toesturen voor Suus en Niene. Ik nam een kijkje op haar website en zag dat zij unieke en handgemaakte woonaccessoires aanbiedt! De Sinterklaashuisjes met naam zijn echt superleuk om in deze gezellige decembertijd in de woonkamer neer te zetten. Zo weet Piet gelijk welke cadeautjes hij moet achterlaten ;) Ik spotte ook de Sinterklaashuisjes met passende opdruk die je op onderstaande foto ziet. Maar er is meer! Rondkijkend in de webshop kon ik maar één ding concluderen: wat is Hester creatief! Niet alleen met steigerhout: zij maakt de hipste woonaccessoires van beton. Dit sluit helemaal aan bij de look die je tegenwoordig in veel huishoudens ziet en ik vind het een toffe ontdekking.

img 8361

WIN: Set Sinterklaashuisjes van Fabriek Creatief

Speciaal voor deze bloghop mag ik van Fabriek Creatief een set Sinterklaashuisjes weggeven! Deze set is zoals in bovenstaande foto afgebeeld, waarvan het grootste huisje te personaliseren is. Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze mooie set
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 24 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 28 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

HOP, op naar Thuisleven!

Ik verwijs je door naar Thuisleven, veel plezier! Hop ze!

liefs karin