Zie ginds komt de stoomboot dit weekend weer op veel plekken aan in Nederland! Dat betekent dat alle kindjes weer leuke kadootjes kunnen verwachten, mits ze zoet zijn geweest natuurlijk ;) 

De grote mensen lossen het vaak op een andere manier op: lootjes trekken of een gezellig dobbelspel! In beide gevallen koop je vaak voor een klein budget wat leuke dingetjes. Zo vieren wij dit jaar ook samen met de familie Sinterklaas en deze keer trekken we lootjes. We hebben een budget van €15. Ik ging op zoek naar inspiratie en vond dit bij HEMA! Ik deel dit graag met jullie!

Kaarsjes
Ik ben dol op kaarsjes! Ze passen ook goed bij de tijd van het jaar. Het is vroeg donker en als je dan kaarsjes aan steekt, heb je al snel een gezellig sfeertje te pakken in huis.

kaarsvaasje

Ik vind dit kaarsvaasje echt leuk. De kleur is helemaal van deze tijd en de goudkleurige tekst maakt ‘m geschikt voor de feestelijke decembermaand. Er zijn ook andere kaarsvaasjes te krijgen en een variant met  de tekst ‘Hello Cactus’ erop. Ook zag ik nog hele gave kaarsen met reliëf. Tip: verschillende soorten en maten kaarsen op een dienblad!

 

 

 

 

 

Een mooie mok
Ik denk dat het een typisch vrouwendingetje is: mooi servies, bijvoorbeeld een mok. Waarom zou je je koffie of thee niet uit een kek exemplaar drinken? Ik kon niet kiezen, ze zijn allemaal leuk, maar mijn zwak voor alles wat roze is, wint.mok
Er is er ook één met dezelfde tekst, maar dan met veertjes!
Voor een klein prijsje  heb je een hippe mok en de teksten die er op staan, zijn superleuk om weg te geven!

Eigenlijk zijn er heel veel producten te krijgen voor ieder wat wils, maar ze hebben allemaal één overeenkomst: de look van de producten is zóoo leuk!

Daarom een overzichtje van my favorites:

Beautymomentje

Voor de dames die zich graag opsluiten in de badkamer voor een uitgebreid beautyritueel, kun je hele leuke kadootjes kopen! Ik vind het altijd leuker om enkele kleine dingetjes te geven dan één groot kado. Deze kadootjes zijn daar zeker voor geschikt, want ze hebben net zulke lieve prijsjes als dat ze eruit zien.
Van links naar rechts en van boven naar onder:
Schuimende douchegelhandscrubmoddermasker
Manicuresetje (die tekst is cool :) )

Chocolate addicts
De good old chocoladeletter hoort natuurlijk wel bij Sinterklaas. Voor de parfumliefhebber is er een setje parfumflesjes in chocola en voor de heren een scheerset. Hoe origineel is dat? Ik zag zelfs een sushi-setje en Engelse drop van marsepein. Doet ’t goed met een leuk gedicht!

Voor de mannen
En ook voor the guys zijn er leuke kadootjes die binnen het budget van de lootjes passen!

Voor de bbq’ers: een pakket met daarin een ovenhandschoen, een siliconen kwast en een receptenboekje. Voor de kou doet een lekkere warme sjaal het altijd goed. Mijn vriend draagt altijd een riem, dus daar maak ik hem wel blij mee. Een leuke bierton met vier verschillende speciaalbiertjes voor de liefhebber. Ik vind het voor mannen altijd veel lastiger om kadootjes te kopen, maar bij Hema heb ik wel inspiratie opgedaan.

Nu moeten de lootjes nog getrokken worden, dus afwachten: ga ik shoppen voor een man of voor een vrouw? Nog een tip: alleen dit weekend (tot en met zondag 13 november) is er 15% korting op bijna alles. Check even de voorwaarden, je kunt zowel online als in de winkel met korting shoppen!

Vier jij ook Sinterklaas? Zo ja, met lootjes trekken, een dobbelspel of misschien een andere variant? Laat het weten in de reacties of op Facebook / Instagram / Twitter!