De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je vandaag en morgen nog leuke prijzen winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij de deze prachtige sieradenset uit de nieuwe K3-collectie van Twice As Nice! Doe jij mee?

Shine bright like a diamond!

Als klein meisje droeg ik een armbandje met een naamplaatje, op mijn vijfde kreeg ik oorbellen en ik droeg al vroeg ringen. Mijn liefde voor sieraden zat er al vroeg in! Nog steeds draag ik het graag en hoewel ik voor Suus en Niene een aantal sieraden heb gekregen bij hun geboorte, hebben zij er tot nu toe nog geen gebruik van gemaakt. Toen ik dus een sieradenset ontving van de Belgische webshop Twice As Nice, besloot ik deze weg te geven. Want hoe leuk is de nieuwe collectie met sieraden die zijn gebaseerd op de vrolijke meiden van K3? Ik laat je zien welke items ik ga weggeven!

K3 Sieraden Twice As Nice - Mama's Meisje blog

Alle kleuren van de regenboog

Als ik aan K3 denk, dan denk ik aan vrolijke liedjes en dito kleuren. Precies zo ziet de nieuwe K3 sierradencollectie van Twice As Nice eruit. “Alle kleuren van de regenboog!“. Er zijn oorbellen, armbandjes en halskettingen verkrijgbaar in allerlei vrolijk gekleurde vormen en designs. Denk aan hartjes, sterretjes, rolschaatsen en natuurlijk het bekende logo van K3. Doordat alle kleuren bij elkaar matchen, kun je alle items met elkaar matchen en kan ieder dametje een combinatie uitzoeken die bij haar past. Ik ontving oorbelletjes in hartvorm, een armbandje met sterretjes en het K3-logo en een halsketting met een rolschaats en het K3-logo. De sierraden zijn gemaakt van edelstaal, waardoor ze sterk en makkelijk te onderhouden zijn. Wel zo handig als ze gedragen worden tijdens het spelen. Ook zijn de kettingen en armbandjes verstelbaar, dus zowel voor kleine als wat grotere meiden geschikt. Met de feestdagen in het vooruitzicht is dit een leuke cadeautip voor de kleine K3-fan!

collage K3 oorbellen hartjes ketting sterretjes ketting rolschaats sieraden - Mama's Meisje blog-horz

Exclusieve K3 Sieraden oorbellen armband ketting - Mama's Meisje Blog

WIN: K3 sieradenset van Twice As Nice

Wil jij kans maken op de afgebeelde K3 sieradenset van Twice As Nice? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze exclusieve items!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 3 december 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 4 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd