Als drie mensen je appen om te zeggen dat de sale bij ZARA op het punt staat te beginnen, hoe kun je dan de verleiding weerstaan om te shoppen? Niet dus, daarom laat ik vandaag mijn aankopen voor Suus en Niene zien in een shoplog! Kijk je mee?

Opruiming bij ZARA

Het was nog niet zo lang geleden dat ik een grote bestelling bij ZARA deed en twee weken later was daar ineens de sale. Oei, dat is nooit goed voor mij en het bleek wel weer hoe goed mensen mij kennen, want uit verschillende hoeken kreeg ik een signaaltje dat de sale die avond zou beginnen! Braaf zat ik om 22:00 uur met mijn laptop op schoot en het was een strijd om erdoor te komen, maar dan heb je ook wat. Ik bestelde héél veel maar maakte een selectie van wat ik wel en niet wilde houden. Ik vind ZARA enorm leuk, maar soms lijken items op de foto heel anders dan wanneer je ze binnenkrijgt. Voor zowel Suus als Niene heb ik een paar toffe items bemachtigd die ik in deze shoplog laat zien!

img 4263

Koopjes voor Suus

Voor Suus bestelde ik vooral veel t-shirts. Van de zeven stuks die ik bestelde, besloot ik er drie te houden. We love streepjes, dus deze met roze en met rood zullen Suus erg leuk staan op een jeans short! Daarnaast vond ik het shirtje met stipjes in licht- en donkerblauw ook erg apart, maar wel op een positieve manier! De mouwtjes zijn een beetje flared, wat helemaal hip is dit seizoen. Suus speelt veel buiten en knoeit wel eens met eten, dus er zijn veel shirts die al wat smoezelig zijn. Dit is een leuke aanvulling op haar collectie!

shoplog zara sale niene en suus juli 2018

Koopjes voor Niene

Niene groeit vrij snel uit haar kleding en omdat ik in haar huidige maat net een voorraadje had ingeslagen, besloot ik nu een maat groter te bestellen. Ik vind dat ZARA vrij klein valt, dus ze draagt er nu maat 74 van, dat als maat 68 valt. Ik bestelde daarom onderstaande items in maat 80 en ik verwacht dat ze die aan het einde van de zomer zo ongeveer wel past.

img 4257

shoplog zara sale niene en suus juli 20181

img 4259

De broekjes zijn van een soepele stof en heb ik in roze en blauw genomen, omdat dat fijne kleurtjes zijn om mee te combineren. De gestreepte longsleeve is van een gehaakte stof maar wel luchtig en daarom ideaal voor de frissere dagen aan het einde van de zomer. Het mutsje met oortjes kon ik écht niet uit mijn digitale winkelmandje weglaten. Ik weet nog niet of het straks combineert met de winterjas van Niene, maar het komt altijd van pas voor de opvang om een extra muts in de tas te hebben ;) Als laatst heb ik de legging met bloemetjesprint en de legging met kleine avocadopoppetjes gehouden. Ook Niene’s kast is weer gevuld met vrolijke, fijne items!

Heb jij geshopt in de sale bij ZARA? Wat vind je van de items die ik kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

liefs karin