Door het mooie weer van een paar weken geleden kreeg ik instant lentekriebels. Dus ruimde ik de kledingkasten van mijn dames op, sorteerde welke items nog mee kunnen en welke niet én concludeerde: het is weer tijd om te shoppen! Ik shopte voorjaarskleding en -schoenen voor de meisjes bij Wibra, ZARA, Schuurman, H&M, Scapino, Zeeman, Primark en HEMA  en laat de hele buit zien in een bomvolle shoplog… Spoiler: ik ben zelden zo tevreden geweest over mijn eigen aankopen ;) Kijk je mee?

Het ‘leed‘ dat shoppen heet

Ieder kwartaal, nadat ik de kinderbijslag weer heb geïnvesteerd in fashion voor de meiden, neem ik mezelf voor dat ik ‘nu even niets meer ga kopen‘. Echt, ik zou wel willen maar toch word ik ieder volgend kwartaal weer geconfronteerd met het ‘leed‘ dat shoppen heet. Op de blog heb ik al vaker verteld dat ik het ontzettend leuk vind om mijn meisjes in schattige, stoere en hippe outfits te kleden. Door het mooie weer van een paar weken geleden kreeg ik spontaan last van de welbekende lentekriebels en besloot de kledingkasten weer flink op te ruimen. Ik kon maar één ding concluderen: het was weer tijd om te shoppen! Suus heeft sowieso altijd weer nieuwe kleren nodig voor het volgende seizoen en Niene zit helaas qua maat nu in de oude winterkleding van Suus, dus ook voor haar ging ik op pad. Ik heb zelden zulke leuke low budget vondsten gedaan dus wie weet haal je er ook wat inspiratie uit!

Panterprintjes bij Kruidvat

In de blog over de Negenmaandenbeurs vertelde ik al over de ontzettend leuke nieuwe collectie kinderkleding van Saar Koningsberger en Kruidvat. Zodra ik door had dat er panterprintjes bij Kruidvat te bestellen waren, nam ik een digitaal sprintje en mikte het winkelmandje vol. Ik kocht rompers, een slaapzak, een pyjama, sokken en een XL hydrofiele doek en je kunt je voorstellen dat deze Panter Annie daar héél blij van wordt!

Shoplog voorjaarskleding Kruidvat Saar Koningsberger Bambino panter panterprint leopard meisjes kledinglijn collectie - Mama's Meisje blog

Rompers en een rokje bij Wibra

Voor Niene kocht ik bij Wibra drie rompers met korte mouwen. De romper met de regenboog is natuurlijk mijn favoriet! Er hing een heel zomers rokje voor Suus die ik niet kon laten hangen. Inmiddels heb ik deze ook via Instagram Stories gedeeld als onderdeel van de #tweetientjeschallenge. Onder de highlight ‘Twee Tientjes’ op mijn Instagram feed kun je deze terugvinden.

Collage rompers rokje flamingo's voorjaar zomer kinderkleding meisjeskleding babykleding Wibra - Mama's Meisje blog

Zomerjassen bij Zeeman

Voor Suus had ik een tijdje geleden al een zomerjas voor de opvang gekocht, toevallig ook bij Zeeman. Omdat deze jas prima op maat valt en stevig is, besloot ik voor beide dames opnieuw zomerjassen bij Zeeman te kopen. De jas van Suus is legergroen en heeft een stoere panter op de rug. Zelf noemt Suus dit haar ‘giraffenjas‘, dat vind ik enorm grappig :D  Voor Niene koos ik een roze zomerjas met capuchon. Beide van een leuke stof en ideaal voor het komende lenteweer! Ook nam ik voor Suus het witte shirtje met de roze tekst mee, die leuk combineert met het zomerse rokje van de Wibra. De haarband maakt het helemaal af ;) Later kwam ik nogmaals bij Zeeman voor een spijkerjasje voor Niene. Ik kocht toen ook de blauwe trui met witte stippen voor haar, een gestippelde slab voor tijdens het taart eten op haar verjaardagsfeestje én het duopak met haarbandjes.

collage Zeeman zomerjas panter groen legergroen meisjeskleding meisjesjas 2019 voorjaar - Mama's Meisje blog

Zeeman shoplog zomerjas baby meisje roze voorjaarskleding - Mama's Meisje blog

collage Zeeman haarband shirt meisjeskleding voorjaarskleding zomer voorjaar - Mama's Meisje blog

Zeeman meisjes baby kleding low budget voorjaar collectie 2019 - Mama's Meisje blog

HEMA

Bij HEMA kocht ik het witte shirtje met rode letters voor Suus om te combineren bij het zomerse rokje van Wibra. Later kwam ik nog een keer bij HEMA en kocht ik voor haar de vestjes, het shirt en de gestreepte broek. Superleuke collectie van Hema, dus het was lastig kiezen!

collage Hema meisjeskleding zomercollectie voorjaar voorjaarskleding baby - Mama's Meisje blog

Sneakers bij Scapino

Het grootste euvel vind ik altijd de zoektocht naar schoenen. Voor de winter slaagde ik met een leuk paar laarsjes bij Scapino en het voordeel vind ik dat ze er leuk uitzien én geen honderden euro’s kosten. Ze kunnen dus ook aan naar de opvang zonder pijntjes over viezigheid of beschadigingen. En dus scoorde ik deze leuke sneakers bij Scapino, die trouwens verkrijgbaar zijn in nog veel meer printjes. Deze sneakers met toekans hebben een Dr. Visser keurmerk, waardoor ik zeker weet dat ik voor een low budget prijsje toch goede schoenen koop.

Scapino schoenen sneakers meisjes meisjesschoenen low budget zomerschoenen kids dr. Visser - Mama's Meisje blog

Voorjaarskleding bij H&M

De voorjaarskleding bij H&M is echt té leuk, waardoor ik bijna niet kon kiezen. Voor Niene kocht ik een driepak leggings, een wit shirt met rode stipjes en een geweldige legging met aardbeien als print. Suus had wel iets meer nodig! Naast een jeanslegging en sokken bestelde ik er een mooi gehaakt roze vest, twee longsleeves en zowel een bikini als een badpak!

H&M babygirl meisjes meisjeskleding voorjaarskleding collectie voorjaar zomer 2019 shoplog - Mama's Meisje blog

H&M girls meisjes meisjeskleding voorjaarskleding collectie voorjaar zomer 2019 shoplog - Mama's Meisje blog

Vans sneakers

Naast de sneakers van Scapino, bestelde ik Vans sneakers van Schuurman Schoenen. Ik heb ook overwogen om Adidas te bestellen voor Suus, maar ik kreeg een waardebon van €20 van Schuurman in de brievenbus. Super handig en ik heb deze gebruikt om in te leveren op de Vans sneakers, die daardoor nu maar €15 kostten. Daar word ik dus happy van :) Nog leuker? Ze combineren echt top met voorjaarskleding in allerlei kleurtjes!

Schuurman Schoenen Vans gympen meisjesschoenen meisjes voorjaar zomer roze sneakers - Mama's Meisje blog

ZARA

How I love ZARA! Maar eerlijk? Sommige kleding is in real life zoooo anders dan op de website! En dus ging er van mijn bestelling vrij veel retour. Maar de dingen die ik wel hield, zijn wel ontzettend leuk! In de kast van Suus kan een rood met wit shirtje niet ontbreken, zo ook deze zomer niet ;) Maar dan: dit gestreepte jurkje! Oooh, liefde op het eerste gezicht en toen ze ‘m aanpaste nog meer. Voor Niene kocht ik eerder al de riblegging van ZARA in roze, maar nu heeft ze ‘m ook in blauw met stipjes en okergeel. Daarnaast kocht ik een wit gestipte sweater, een witte tuniek met borduursels en een rood met wit shirtje, want twinning is winning ;)

Zara girls zomer voorjaar voorjaarscollectie voorjaarskleding jurkje shirtje - Mama's Meisje blog

Zara babygirl zomer baby voorjaar voorjaarskleding zomerkleding babykleding babykleertjes shoplog - Mama's Meisje blog

Last but not least: Primark

Ik ben nog niet klaar, want last but not least ging ik naar Primark! Vond ik het in de winter mega tegenvallen, nu was er echt veel leuke voorjaarskleding! Niene kreeg t-shirtjes voor op de opvang. Deze zijn heel voordelig bij Primark en aangezien ze ermee door het gras en zand kruipt, ideaal. Ook liep ik tegen het duopak leggings aan, waarvan ik vooral viel voor de legging met bloemetjes. Beide zijn weer erg leuk te combineren met de vestjes, die ik erg handig vind in het voorjaar vanwege het wisselende weer. Voor Suus kocht ik twee skinny jeans in lichtroze en lichtblauw. Beide combineren geweldig met haar sneakers! Verder kocht ik een duopak zwarte leggings, een witte tuniek met franjes en een geel vestje.

Shoplog Primark voorjaarskleding baby babygirl babymeisje zomerkleding zomercollectie 2019 - Mama's Meisje blog

Primark shoplog zomercollectie kinderen meisjeskleding meisjes voorjaarscollectie 2019 - Mama's Meisje blog

De meisjes hebben een kast vol voorjaarskleding en zijn helemaal ready voor het mooie weer! Welk item uit deze shoplog vind jij het leukst? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence