Afgelopen weekend ging ik met vriendinnen shoppen in Groningen. Ik kocht héél veel (niet alleen voor mezelf) en laat jullie vandaag mijn aankopen zien!

Little Lovely Living

Zoals je in het verslag van ons tripje al kon zien, ben ik natuurlijk bij Little Lovely Living geweest. Oooh, dit is echt de hemel! Alles is zo schattig en ik werd helemaal hebberig in die winkel. Ik wil alles meenemen! Maar gelukkig heb ik nog een beetje verstandig gedaan en is de ‘schade‘ beperkt gebleven ;)

Shoplog Groningen5

Ik kocht een letterbanner in pastelkleurtjes. Leuk om te gebruiken voor de blog, voor de verjaardag van Suus en voor op haar kamer! Daarnaast kocht ik een regenboogspaarpot als kadootje. Ik verklap natuurlijk nog niet voor wie. En wat is je leven zonder een ijsjessleutelhanger? Precies. Dus die ging ook mee. En lucky me, bij aankopen vanaf €15 krijg je een gratis paraplu! Ik mocht kiezen uit zwart, roze of blauw. Lieve wolkjes hè?

Chicks on a mission

Ons shopweekend was bedoeld om de kasten weer ruimschoots te vullen. ‘Ik heb echt niets leuks meer om aan te doen‘… Wie herkent deze uitspraak niet? Chicks on a mission en die mission is een beetje mislukt. Ik heb wel een aantal dingen voor mezelf gekocht, maar mijn gewenste bikerjack, zomers colbert, maxi-dress of iets anders jurkachtigs én zomers schoeisel heb ik niet kunnen vinden.

Shoplog Groningen6

Maar het is niet al treurnis wat de klok slaat… Voortaan bankhang ik in stijl, want ik ben een heuse Minnie Mouse pyjama rijker. En tof dat ik ‘m vind! Samen met 2 heerlijke vesten (extra grote maat, want die zitten zo fijn) chill ik voortaan als een baas. Ik scoorde dit alles bij Primark. Daar kocht ik ook het zachtroze vest (linksonder) dat ik wil dragen met een lichte jeans, witte sneakers en een witte top. Verder kocht ik nog 3 basicshirts bij Hema en C&A in zachtroze, donkerblauw en mintgroen. En tot slot zag ik bij C&A een wit vest van een linnenachtige stof met lieflijk biesje. Die ging ook mee :D

De familie Zonnebril

Ik kocht bij Primark zonnebrillen voor de hele familie. Helaas was de bril die voor Suus bedoeld was te klein. Daar heb ik ook geen foto’s van gemaakt. Iemand nog tips waar je leuke zonnebrillen voor kleine meisjes vindt? Beetje hetzelfde model als papa heeft, graag!

Shoplog Groningen7

Want ja, het is gewoon een Ray-Ban namaak, maar helemaal prima want hij stond Erik heel mooi. En voor mezelf kocht ik een roze met rosékleurig detail. Nu nog de zon!

Zomercollectie babymeisjes Primark

En plotseling stond ik op de kinderafdeling van Primark. Ik had nog zo tegen mezelf gezegd: géén kleding voor Suus meenemen, ik ga shoppen voor mezelf. Weak as I am :P

Shoplog Groningen2

Deze shirtjes voor €1,50 per stuk zijn er in allerlei varianten. Ik kocht een tijd geleden ook al eens een aantal. Suus gaat elke week naar de opvang en kruipt en smeert wat af. Dan vind ik het ideaal om haar deze shirtjes aan te doen, want ze zien er leuk uit én het doet niet zoveel pijn in de portemonnee als ik ze weggooi.

Shoplog Groningen3

Ik had al wel veel voorjaarskleertjes, maar voor de echt warme temperaturen nog niks. De hempjes en korte broekjes zien er supervrolijk uit, voor de wat koudere momenten kan er een vestje overheen. De leggings zitten Suus altijd lekker en ze kan er vrij in bewegen!

Denim voor baby’s bij Primark

Shoplog Groningen4

Need I say more? Ik ben verliefd! Je ziet ontzettend veel denim in het voorjaar en de zomer, wij doen gezellig aan die trend mee ;)

First Birthday Preps

Over twee maanden wordt Suus één! En aangezien we over één maand een fotoshoot hebben, was ik al voorzichtig aan het rondkijken voor een feestjurk. Dat is een beetje traditie bij ons in de familie: een verjaardagsjurk voor de eerste verjaardag! Ik zag deze en viel voor de combi kleur, stofje en details.

Shoplog Groningen1

Als het iets kouder weer is, kan het witte vestje erop gedragen worden. Nu nog op zoek naar een bijpassend haarbandje en dan kan ons meisje op de foto. Tot slot kwam ik dit knoeischort van Bambi tegen. Die hebben we nog niet! Handig met zo’n kleine smeerpoets in huis!

Wat vind jij van de items die ik heb gekocht? En heb je een tip waar ik een leuke zonnebril voor Suus kan kopen? Ik lees jouw reactie graag terug in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin