Vorige week ging ik een ochtendje shoppen bij Primark. Voor mijn beide dametjes kocht ik hele leuke kleding en ik laat het  je vandaag in deze shoplog allemaal zien! Kijk je mee?

Baby- en kinderkleding bij Primark

Een paar maanden geleden kocht ik bij H&M allerlei leuke nieuwe kleren voor Suus, zoals je kon zien in deze shoplog. Omdat het de afgelopen tijd behoorlijk zonnig en warm weer was, besloot ik bij Primark wat meer zomerkleding in te slaan. Het voordeel vind ik dat het low budget is, dat is zeker voor Suus erg handig. Zo gaat ze naar de kinderopvang en spelen ze daar veel buiten. Thuis speelt ze ook veel buiten en ze knoeit regelmatig met eten en drinken. Ik verwacht niet dat ze schoon thuis komt van het kdv of dat ze thuis moet opletten met buitenspelen, daarom koop ik liever niet te dure kleding voor haar. Daarnaast heeft Primark vaak veel leuks in de collectie en sla ik dus twee vliegen in één klap! Omdat Niene ook wat kleertjes voor de zomer nodig had, kocht ik ook voor haar een paar snoezige items. Kijk je mee?

img 2421 001

Meisjeskleding bij Primark

Vorig jaar kon ik voor Suus nog terecht bij de baby- en kinderafdeling, maar nu shoppen we in de categorie 1,5 tot 7 jaar. Ik koop bij Primark altijd één maat groter dan wat Suus op dit moment draagt. Alle items zijn dus in de maat 3-4 jaar (98-104). Mijn ervaring is namelijk dat Primark wat kleiner uitvalt. Als ik de kleding heb uitgewassen, doe ik het sowieso nooit in de droger. Daardoor blijft het langer mooi en heb ik eigenlijk nooit problemen met krimpen, slijtage en dergelijke. De kleding die ik tot nu toe voor Suus kocht, heb ik bewaard en is voor Niene nog prima voor een tweede ronde! Allereerst kocht ik enkele t-shirtjes die Suus aankan met buitenspelen en op de opvang:

shoplog primark mei 2018 suus en niene4

Zomerse tops, gebloemde jurkjes en shorts

Tijdens de warme zomerdagen vind ik het leuk om Suus vrolijk gekleurde items aan te trekken. Bij Primark kon ik daarvoor goed slagen! Ik kocht er twee jurkjes met hippe printjes.

shoplog primark mei 2018 suus en niene

Ook koos ik deze tops uit, die als duopak verkocht worden. Op de ene top staat een illustratie van een ananas, de andere heeft een all over ananasprint. De gele en witte top hebben onderin een kanten afwerking, iets dat ik heel leuk vind staan op een jeans short. Het witte broekje met kant kon ik echt niet laten hangen. Ze hadden deze ook in andere kleuren, o.a. donkerblauw maar die was helaas niet meer in de maat van Suus voorradig.

shoplog primark mei 2018 suus en niene2

Jumpsuit, pull-on broek en feestjurk

Jumpsuits, I love them! Ik kon deze met meloenenprint natuurlijk niet in de winkel achterlaten ;) Omdat Suus begin juli twee jaar wordt, keek ik al uit naar een mooie jurk. Niet alleen speciaal voor die dag, we hebben in juni ook nog een huwelijksfeest! Toen ik deze gestreepte zag hangen, wist ik: dit is ‘m! Zal vast erg schattig staan met haar blonde haar en blauwe ogen. De gebloemde pull-on broek is van een luchtige, soepele stof en ideaal voor de warmere dagen die net niet warm genoeg zijn voor een korte broek. Volg je ’t nog?

shoplog primark mei 2018 suus en niene3

Bikini en zomerpyjama’s

Een badpak heeft Suus al in de kast liggen, maar een bikini nog niet. Deze in felroze met gouden ananasprint vond ik zo leuk en dat voor een klein prijsje! Die ging dus ook mee ;) Verder zocht ik pyjama’s voor in de zomer. Meestal slaapt Suus in de romper als het warm is, maar als ze na het douchen nog beneden is, of voor de koelere dagen, vind ik ze ideaal. De felgekleurden worden als duopak verkocht!

shoplog primark mei 2018 suus en niene1

Primark voor baby’s

Op de babyafdeling voor meisjes waren ontzettend veel snoezige dingen te vinden. Mocht je nog op zoek zijn naar schattige jurkjes (ook voor feestjes of als bruidsmeisje), dan zou ik zeker de moeite nemen om bij Primark te kijken. Omdat Niene heel veel kleertjes van Suus aan kan, heb ik voor haar veel minder nodig. Wel komen we nu een beetje in de war met de seizoenen, want Suus heeft veel meer herfst- en winterkleding in de maat die Niene nu draagt. Daarom kocht ik twee vestjes in lichte kleuren. Het geel op de foto valt een beetje raar weg door de kleur van de vloer, maar is dus licht/pastel:

shoplog primark mei 2018 suus en niene5

Ook kocht ik twee jumpsuits (daar zijn ze weer ;) ) omdat ik verliefd ben op de printjes en ze ideaal vind voor de zomerse dagen. De linker is van luchtig katoen en de rechter heeft een schattige print met meloenen, flamingo’s, ijsjes en meer schattigs!

shoplog primark mei 2018 suus en niene6

Meer zien? Houd de blog in de gaten!

Zoals je misschien in mijn Instagram Stories voorbij zag komen, shopte ik ook voor mezelf bij Primark! Ben je benieuwd wat ik heb gekocht? Ik laat het allemaal zien in de 5e editie van Meisjestijd, die op 1 juni verschijnt!

Shop jij weleens bij Primark? Hoe ervaar jij de kwaliteit van de kleding? Wat vind je van de items die ik heb gekocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

shoplog primark meisjeskleding zomer babykleding