Omdat Suus de kast nog niet vol genoeg had, besloot ik even bij Primark naar binnen te lopen. Een heel slecht idee natuurlijk, want ik kwam weer met veel meer thuis dan de bedoeling was. Vandaag laat ik onze aankopen zien in een shoplog!

Kiezen uit twee afdelingen!

Primark valt altijd wat kleiner uit is mijn ervaring. Daarom koop ik er altijd een maat groter dan ‘de rest’ van mijn aankopen bij Hema, H&M en Wibra. Maat 92 is zowel op de afdeling met ‘babykleding’ als met ‘kinderkleding’ verkrijgbaar. Hip hip hooray, want nu had ik keuze uit twee collecties… En daarom kon ik er dus niets aan doen dat ik zoveel kocht: er was te veel leuks!

Babykleding voor meisjes bij Primark

Kleding die er leuk uitziet en waarvan het niet erg is als het slijt door kruipende en smerende Suus: ik slaagde hiervoor bij Primark. Wat dat betreft ben ik helemaal geen merkenmeisje en vind ik het leuker om véél voor leuke prijsjes te scoren dan dat er per sé een merk op moet staan. Zo vond ik deze 4 leuke shirts:

Shoplog Primark september 2017

Je kunt wel raden dat ik streepjes erg leuk vind staan bij Suus. Het shirtje met ‘best sister ever‘ kon ik echt niet laten liggen! Die kan leuk gecombineerd worden met de grijze broek die ik verderop zal laten zien.

Spijkerbroeken bij Primark

Als ik ergens tevreden over ben, is het over de jeans van Primark. Deze hebben een band in de taille waardoor ze aan te snoeren zijn. Geen overbodige luxe, want Suus groeit ontzettend in de lengte, maar meestal zijn de broeken dan veel te wijd.

Shoplog Primark september 20172

Deze broeken lijken qua kleur vrij veel op elkaar, maar het model rechts is een beetje ‘jogjeans’: een soepele stof die een beetje baggy gedragen kan worden.

Shoplog Primark september 20173

De grijze broek met stippen is een keertje wat anders. In de shoplog van vorige week stonden enkele items van H&M die leuk te combineren zijn met deze broek én het bordeaurode shirtje kan er ook op gedragen worden. Van de jeansleggings heb ik er zelfs 2 meegenomen, deze zijn ideaal voor Suus nu ze nog veel kruipt. Ze zakken niet snel af en slijten ook niet zo snel!

Basics en konijntjes!

Verder nam ik twee basic vestjes mee in bordeaurood en zwart. Ideaal te combineren met de items uit deze en de vorige shoplog. Ook kocht ik een grijs vestje (midden) met hele schattige roze stipjes erop. Dat is op de foto iets minder goed zichtbaar.

Shoplog Primark september 20171

Als laatst heeft Primark veel items met konijntjes. Ik vind teveel figuurtjes niet zo geweldig op kleding, maar deze trui en het schattige jurkje (streepjes: check!) kon ik echt niet laten liggen! Het jurkje wordt als set verkocht met de maillot.

Shoplog Primark september 20174

Ik kocht ook nog een duopak zwarte leggings, maar daar heb ik geen foto van gemaakt. En zo kan Suus weer een hele tijd vooruit (als ze tenminste de volgende groeispurt nog een tijdje uitstelt) en is deze mama erg blij met alle items die ze voor leuke prijsjes gekocht heeft!

Koop jij wel eens kinderkleding bij Primark? Wat vind je van de items die ik kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

 

Liefs Karin