Vorige week liet ik zien wat ik voor Suus kocht bij Primark en H&M, maar er is meer. Vandaag show ik de nieuwe kleren die ik voor haar kocht bij HEMA. Een heleboel items uit de nieuwe collectie voor meisjes vanaf maat 86/92! Kijk je mee?

Nieuwe collectie meisjeskleding van Hema

In de folder van Hema zag ik allerlei leuke kleding voorbij komen, dus ik besloot online te bestellen omdat ik in de winkel nog wel eens misgrijp voor de maat van Suus. De nieuwe collectie meisjeskleding is stoer en dat is precies wat ik als aanvulling van de shoplog van vorige week leuk vind voor Suus. Daarin zaten onder andere een denim blouse, een trui met Mini Mouse (terwijl ik normaal nooit stripfiguurtjes op kleding koop) en een leuke trui met streepjes. Benieuwd naar die shoplog? Je vindt ‘m hier. Wat ik bij Hema kocht, laat ik in deze shoplog zien!

SAM 4922

Stoer jurkje met bijpassende legging bij Hema

Het eerste item vind ik gelijk één van de leukste: een legergroen jurkje met zwarte ‘vlekjes’ erop. Sinds Suus loopt, staan jurkjes haar zo schattig dat ik deze moest hebben!

SAM 4907

Daarbij heb ik een duopak leggings gekocht in gemêleerd grijs en zwart met witte streepjes:

Shoplog januari 2018 Hema Suus

Vooral de zwart met wit gestreepte legging vind ik erg stoer en kan ik bij veel andere kledingstukken die Suus al heeft, combineren.

Rokjes van jog denim en sweatstof

Suus heeft al redelijk wat jurkjes in de kast hangen, maar ze heeft één rokje. Dus bestelde ik twee exemplaren bij Hema, die beide gemaakt zijn van soepele stofjes.

SAM 4915

Het grijze rokje is van jog jeans: soepele stof met denim look. De achterkant is iets langer, wat ik niet alleen leuk vind staan, maar ook praktisch omdat ze minder omhoog kruipen. Het zwart wit gestreepte rokje is van sweatstof gemaakt en aangezien ik dol ben op streepjes, kon deze natuurlijk niet ontbreken.

Gestreepte longsleeves met ruches

De tops en shirts van Hema sluiten altijd mooi aan en blijven ook na het wassen goed in vorm. Ik was gelijk om toen ik deze longsleeves met ruches zag. Dus bestelde ik ze in drie kleuren: zwart, mint en wit.

Shoplog januari 2018 Hema Suus1

En verder kocht ik nog…

… Een donkerblauwe skinny jeans en roze vest

SAM 4913

Een zwart vest met glitters

SAM 4920

Een roze sweater met donkerroze ‘vlekjes

SAM 4906

Een duopak leggings in de sale van Hemarkt

SAM 4905

Suus kan weer een tijdje vooruit! Tenminste, als ze iets rustiger aan doet met groeien ;) Al vind deze mama het helemaal niet erg om te shoppen voor haar dametje!

Wat vind jij van de items die ik voor Suus kocht? En heb je de rest van de Hema kinderkleding collectie al gezien? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin