Twee weken geleden ging ik op pad om te shoppen voor mijn baby en peuter! Ik kocht allerlei leuke meisjeskleding bij Zara en Primark, al was het nog best lastig om iets te vinden. Vandaag laat ik in een shoplog onze buit zien. Kijk je mee?

Stop met groeien!

Al eerder benoemde ik het in mijn blogs, maar jeetje, wat gaat het hard! Voor mijn gevoel had ik net allerlei nieuwe kleding gekocht en het volgende moment loop ik weer door de stad om allerlei nieuws te scoren. Stop met groeien! Suus zit nu al een tijdje in maat 98/104 en gaat nu langzaam naar 104. Voor haar wilde ik broeken, truien en pyjama’s kopen. Je zou denken dat ik voor Niene genoeg kleren in de kast heb, aangezien ze het tweede meisje is. Ze begint nu een beetje in te lopen, maar vooralsnog is het vooral zomerkleding van Suus die ik in haar maat heb liggen. Dus ook voor haar moest ik op zoek naar winterse items. Ik besloot twee weken geleden lekker een dagje in mijn eentje te shoppen in Enschede en hoewel sommige winkels me nogal tegenvielen, ben ik uiteindelijk goed geslaagd.

Shoplog Primark Zara meisjeskleding babykleding winter 2018 - Mama's Meisje blog

Het viel me een beetje tegen

Ik begon die ochtend bij Primark en hoewel mijn verwachtingen hoog gespannen waren, viel de collectie me een beetje tegen. In de vorige seizoenen kon ik er superleuke items vinden, was het gewoon lastig kiezen omdat er zóveel leuks was, maar nu was het tegendeel waar. Ik switchte een aantal keer tussen de babyafdeling en de afdeling voor iets grotere meisjes, maar ineens was luck on my side. De medewerkers van Primark waren namelijk net begonnen met het ophangen van de nieuwe collectie en yours truly scoorde daarom alsnog een paar geweldige dingen. Bij Zara kocht ik een legging voor Niene, namelijk die met egeltjes.

Primark longsleeves t-shirt driepak meisjes meisjeskleding babykleding babycollectie - Mama's Meisje blog

collage legging babykleertjes meisjeskleding Zara Primark shoplog - Mama's Meisje blog

Primark trui smile okergeel meisjeskleding babykleertjes 2018 wintercollectie low budget shoplog - Mama's Meisje blog

Primark spijkerblouse blouse jeans jurkje geruit babykleertjes babycollectie meisjeskleding baby wintercollectie - Mama's Meisje blog

Trui baby meisje Primark meisjeskleding babykleding 2018 sweater dots - Mama's Meisje blog

Primark eerste kerst kerstcollectie kerstkleertjes first christmas romper baby - Mama's Meisje blog

Primark duopak pyjama zwanen zwaantjes roze meisje baby meisjeskleding babykleertjes - Mama's Meisje blog

Nieuwe babykleertjes van Primark en Zara

Je ziet het, ik heb allerlei nieuwe babykleertjes gevonden voor Niene! Deze items zijn allemaal afkomstig uit de babycollectie, die gaat van maat 62 tot en met maat 98. Ik koop van Primark altijd een maat groter dan wat de kinderen dragen, omdat mijn ervaring is dat het wat kleiner valt. Het driepak longsleeves was die dag net nieuw binnengekomen en hoewel ik de roze en witte variant het leukst vind, gebruiken we de grijze gewoon voor opvangdagjes. Zoals ik al vertelde, kocht ik de legging met egeltjes bij Zara. De zwarte legging met witte stippen is wel van Primark en net nieuw binnen. Datzelfde geldt voor de okergele trui en de witte trui met zwarte stippen. Ik viel gelijk voor de spijkerblouse en nam er ook één mee in een minimaatje als cadeautje voor de baby van een vriendin. Zo schattig! En de geruite blousejurk is ook helemaal iets voor Niene. Grappig om te zien hoe de stoerdere kleertjes haar echt tof staan, terwijl ik bij Suus rond deze leeftijd veel meer voor de zoete kleurtjes ging. De romper kon ik niet laten liggen, dit is toch té lief? Een bewaarexemplaar als herinnering aan haar eerste kerst ;) En als laatst kocht ik een duopak pyjama’s met zwaantjes en lieve printjes.

Niet gevonden wat ik nodig had

Voor Suus wilde ik nieuwe broeken halen, ze had truien nodig en haar pyjama’s waren inmiddels ook te klein. De vorige seizoenen kon ik hiervoor bij Primark echt goed terecht, maar ik vond het allemaal een beetje te glitterig, teveel stripfiguren en allemaal pailletten, applicaties en kleur. Een beetje too much en niet de stijl die bij mij en mijn kindjes past. Maar ééns een shoppingqueen, altijd een shoppingqueen want natuurlijk vond ik daarnaast wel veel ander leuks ;)

Zara winter meisjeskleding girls sjaal muts ecru wit - Mama's Meisje blog

collage zara tregging jeanslegging longsleeve tuniek leopard panterprint meisjeskleding - Mama's Meisje blog

Zara girls rokje corduroy skirt roze oudroze meisjes meisjeskleding - Mama's Meisje blog

Zara jurk dress girls meisjes collectie winter grijs shoplog meisjeskleding - Mama's Meisje blog

Zara Girls items uit de wintercollectie

Omdat ik een tijdje geleden voor Suus een nieuwe winterjas kocht, was ik sindsdien op zoek naar een matchy muts en sjaal. Haar jas is donkergroen en bij Zara zag ik deze warmwitte muts en sjaal, die er perfect bij passen. Suus had al eerder deze fijne jeanslegging van Zara, maar die ging helaas kapot tijdens het spelen, dus kocht ik een nieuw. De longsleeve in panterprint kan natuurlijk niet ontbreken. Ik vind de kleur erg mooi en hij past weer erg leuk bij de jeanslegging. Ook zag ik het roze corduroy rokje en het grijze jurkje met roestkleurige stippen. Beide items die gemaakt zijn voor Suus, dus ik kon ze echt niet laten hangen.

Primark trui sweater longsleeve winter 2018 meisjes - Mama's Meisje blog

Primark roze trui hartjes grijze jeans broek kindercollectie meisjescollectie winter meisjeskleding low budget 2018 - Mama's Meisje blog

Primark pyjama duopak lama alpaca print winter 2018 collectie meisjes shoplog - Mama's Meisje blog

Meisjeskleding bij Primark

Uiteindelijk vond ik toch nog wat meisjeskleding bij Primark. Deze gebloemde trui met goudkleurige tekst was, samen met de fluffy hartjestrui, de enige die ik echt leuk vond. Ook kocht ik een grijze jeans met used look. Wat betreft de pyjama’s had ik wel keuzestress: zoveel leuke varianten! Uiteindelijk ging ik voor het duopak met lama’s. Toch nog goed geslaagd!

Wat vind jij van de items die ik shopte? Ben je zelf onlangs nog bij Zara of Primark geweest en zo ja: wat vond jij van de collectie? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin 1