Voorjaarskriebels, kinderbijslag en de Twee Tientjes Challenge: ik kon het niet laten en shopte weer voor de meisjes… Ik kocht allerlei leuks bij Zara, Kiabi en Zeeman én bestelde voor het eerst bij Next Direct en Lindex! En ik laat in de shoplog van vandaag zien welke outfits ik kocht voor de fotoshoot die we binnenkort hebben. Kijk je mee? 

Een ‘buitenjas’ voor Suus

Zo’n drie weken geleden zag ik deze jas in de folder van Zeeman staan. Het is een jack voor in het voorjaar, gevoerd met fleece en gemaakt van een soort waterafstotend materiaal. Ideaal voor het buitenspelen en om aan te doen naar de opvang! Naast deze lichtblauwe variant met panda’s is er ook een uni legergroen exemplaar voor het budgetprijsje van €12,99.

Jas kinder jas kinderjas Zeeman voorjaar zomerjas gevoerd met fleece lichtblauw panda - Mama's Meisje blog

Broekjes bij Zara

Voor Niene wilde ik een aantal nieuwe broekjes hebben. Ze heeft nu vooral zwarte leggings in de kast liggen en dat werd een beetje saai. Bij Zara bestelde ik daarom een poederroze riblegging en een jeanslegging met stipjes. De laatste deelde ik al op social media en daarop kwamen heel veel reacties. Het printje is dan ook echt heel leuk!

Riblegging jeanslegging Zara shoplog babymeisje babykleertjes babygirl mini - Mama's Meisje blog

Ervaring met Next Direct

Next Direct: deze webshop zag ik steeds vaker via de stories en een shoplog voorbij komen en dus besloot ik het een kans te geven. Fout natuurlijk, want over mijn eerste bestelling ben ik zó enthousiast dat ik bang ben voor herhaling. Zo bestelde ik er voor Suus een leuke jeans van soepele stof met daarop een top van een zwierig stofje. Deze top heeft hele gave uitlopende mouwen en is versierd met geborduurde diertjes. Denk lente, een zonnetje, staartje in het haar en leuke gympen eronder: on fleek!

Next Direct meisjeskleding welke maat hoe valt het groot klein meisje shoplog ervaring bestellen - Mama's Meisje blog

Hoe valt kleding van Next Direct qua maat?

Als je een bestelling doet bij een webshop uit het buitenland, dan is retourneren meestal vrij prijzig. Daarom bestelde ik in eerste instantie maar een paar dingetjes. De grootste vraag is natuurlijk: hoe valt kleding van Next Direct qua maat? Ik bestelde combimaten 86/92 en 98/104 voor Niene en Suus. Als ik af ga op hoe het hier thuis uitvalt, dan is de tweede maat de maat waar deze kleding naar mijn mening het meest bij in de buurt komt. Next Direct valt in mijn beleving dus groot uit. Zo valt 98/104 dus meer als 104 en 86/92 meer als 92. De kwaliteit van de kleding vind ik vergelijkbaar met H&M. Ik bestelde voor Suus ook een driepak met hele schattige pyjama’s. Er zijn nog veel meer varianten en de stof is van mooie kwaliteit!

Next Direct bestelling pyjamas hoe valt de kleding qua maat ervaring shoplog - Mama's Meisje blog

Fotoshoot outfits

Omdat Niene binnenkort een jaar wordt, hebben we weer een fotoshoot geregeld bij Lisette Lubbers. Naast de cakesmash (waarvoor ik het jurkje verderop laat zien) laten we ook familiefoto’s maken en dan zijn mooie fotoshoot outfits natuurlijk onmisbaar! Bij Next Direct kwam ik voor Niene een schattig jurkje tegen met een mooie afwerking. Voor Suus vond ik een denim rokje en een vestje in mooie groene kleur.

Next Direct ervaring bestellen shoplog jurkje meisje grijs gebreid hoe valt de maat kwaliteit - Mama's Meisje blog

Next Direct meisjeskleding collectie nieuw shoplog voorjaar meisje ervaring bestellen retourneren - Mama's Meisje blog

Kinderkleding bestellen bij Lindex

Ik weet niet precies hoe ik voor het eerst op de website van Lindex terecht kwam, maar ik weet wel dat ik gelijk enthousiast was! Aangezien ik op dat moment niets nodig had voor de meisjes, bestelde ik er niets. Maar nu besloot ik een poging te wagen en kinderkleding te bestellen bij Lindex. Panter: je houdt ervan of je houdt er niet van en ik ben definitely van het eerste team ;) Daarom kon ik dit toffe jurkje echt niet missen in mijn digitale winkelmandje. Dit is echt mijn favoriete item uit deze shoplog!

Lindex bestellen ervaring shoplog meisjeskleding hoe valt de maat kinderkleding jurkje panter roze - Mama's Meisje blog

Hoe valt kleding van Lindex qua maat?

Ook bij het bestellen in deze shop was het even spannend: hoe valt kleding van Lindex qua maat? Ik heb voor Niene maat 92 besteld en die valt eigenlijk goed op maat. Vergelijkbaar met H&M en HEMA (dat valt voor sommige natuurlijk groot en voor anderen klein), wat hier goed gaat omdat het niet te nauw aansluit. Voor Suus bestelde ik deze sweater, die al een oversized fit heeft. Kijk die hondjes, dat is toch niet te doen? Ik ben er dol op. De kleur op de foto lijkt trouwens best wit, maar de trui is in werkelijkheid meer crèmekleurig.

Lindex hoe valt kleding qua maat beoordeling ervaring webshop bestellen meisje trui kleding kinderkleding - Mama's Meisje blog

Longsleeves van Lindex

Niene heeft vooral veel donkere kleurtjes in de kast en daarom bestelde ik twee roze longsleeves voor haar:

Lindex longsleeves roze meisje kleding meisjeskleding shoplog ervaring maat - Mama's Meisje blog

Verjaardagsjurk bij Kiabi

Last but not least ging ik op zoek naar de verjaardagsjurk voor Niene. Omdat ze niet echt het type is voor roze, pailletten en strikjes was dat nog best een uitdaging, maar ik ben geslaagd! Ik kocht deze verjaardagsjurk bij Kiabi en het grappige toeval wil dat het wit met blauw gestreepte thema precies hetzelfde is als het jurkje dat ze tijdens de kraamreportage aan had. Nu nog op zoek naar een haarband om het helemaal af te stijlen! Deze foto’s zijn trouwens gemaakt met mijn smartphone ;) Qua maat vind ik het bij Kiabi heel wisselend! Omdat het andere maten zijn dan hier, is het altijd een gokje. Dit jurkje heb ik in maat 92 besteld en valt groot. Maar ik heb ook wel eens vestjes besteld die juist weer erg klein uitvielen. Wat is jouw ervaring met Kiabi?

Kiabi shoplog kinderkleding meisjeskleding beoordeling ervaring hoe valt de maat kwaliteit - Mama's Meisje blog

Wat vind jij van de items uit deze shoplog? En kende je Next Direct, Lindex en Kiabi al? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram! En vergeet niet om de Twee Tientjes Challenge in de gaten te houden óf je op te geven :) !

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1