Zoals ik in de vorige shoplog al vertelde, had ik nog een bestelling bij H&M lopen. Die is inmiddels binnengekomen! In deze shoplog laat ik zien wat ik voor Suus bij H&M heb gekocht.

Omdat ze zo veel kwijlt, was ik op zoek naar leuke puntsjaaltjes. Als ze die niet om heeft, dan zit er na een half uur al een enorme natte vlek in haar shirt. Geen gezicht ;)
Bij H&M zag ik deze leukerds:

Zoals je ziet, zijn het vooral neutrale kleuren. Als ik in Suus haar kast kijk, passen die kleuren het mooist bij de rest van haar kleding. Dus deze mama is gerust, nu blijft haar bovenkleding netjes en kan ze kwijlen naar hartelust ;)

Salopette. Iemand ooit van dit woord gehoord? Ik niet, tot ik deze bestelling deed. Het is een modern woord voor tuinbroek… Anyway, heb een hele stoere gescoord!

Bij het najaar horen ook gebreide items. Ik kwam dit grijze jurkje tegen en was meteen verliefd :) Ook in lichtroze verkrijgbaar (maar we hebben al zoveel roze). Kan ‘m wel met lichtroze of witte romper en maillot combineren.

img_8303

Een winterjas heb ik al voor Suus, maar een vest vind ik ook handig om erbij te hebben. Liefst eentje die wat ruimer valt, zodat die gewoon over haar kleren heen kan in bijvoorbeeld de maxi cosi of kinderwagen.

En als laatst deze beren-slofjes (of is het een hond?) Mijn kleine meid is nu ècht klaar voor het najaar ;)
img_8300

Benieuwd wat ik kocht bij Zeeman? Check het in deze shoplog!