Stop de tijd! Een kleine drie maanden geleden werd Niene geboren en sindsdien groeit ze als kool. Omdat ik geen zomerkleding in de juiste maten had, moest ik weer shoppen! Ik kocht superleuke items bij o.a. Hema, Prénatal, Baby Botanic, Zara, huisje no.56, LIDL en H&M. Kijk je mee?

Kleding bewaren voor volgend kindje

Suus werd in de zomer geboren, Niene op de dag voordat de lente begon. Ik heb alle kleertjes van Suus bewaard in het kader van: “voor het volgende kindje“. Tja, ik wil niet zeggen dat ik er helemaal niets van kan gebruiken, maar het houdt niet over. De maat die Niene nu nodig heeft, droeg Suus in de herfst en winter. Het was dus tijd om weer te shoppen, wat ik echt kort geleden nog heb gedaan voor Niene. Weet je nog, die leuke shoplog van Primark? Ons dametje heeft een flinke groeispurt gemaakt, want alle kleertjes uit die shoplog zitten nu alweer veel te strak. Zonde, maar het is niet anders en daarom ging ik op zoek naar leuke zomerse items, want die hebben we met de tropische temperaturen van de laatste weken wel nodig!

Hema: korte broek, leggings en t-shirt voor babymeisje

Als iemand me vraagt of ik nog wensen heb voor het kraamcadeautje, dan antwoord ik steevast: “een bon van de Hema is altijd handig!“. En dat is ook echt zo, want bij Hema slaag ik altijd. Zo ook nu weer, want ik ging gewapend met de gekregen cadeaubonnen naar één van mijn favoriete winkels! Ik kocht een korte broek van jogdenim in zandkleur, een setje leggings en een t-shirt met leuke print voor Niene.

shoplog niene hema prenatal hm zara lidl juni 2018

Prénatal: Jumpsuits for the win!

Via Instagram zag ik al regelmatig leuke collecties van Prénatal voorbij komen en toen ik op de website ging kijken, kwam ik deze twee leuke jumpsuits tegen. De zwarte jumpsuit moet nog wel omgeslagen worden maar staat superleuk. Voor Suus kocht ik dit t-shirt, dat dezelfde print heeft, dus een beetje twinning! En de wit met blauwe jumpsuit vind ik lekker zomers en ideaal voor mooie warme dagen!

img 3081

H&M: van alles wat!

Bij H&M zag ik superveel leuks, maarja keuzes hé! Er was vrij veel uitverkocht in de maat van Niene, maar ik heb nog enkele leuke items weten te bemachtigen. Korte broekjes in een soepele stof kon ik bijna nergens vinden, behalve bij H&M. Ik kocht dit setje met een roze en een blauw/wit exemplaar. Ook zag ik dit leuke t-shirtje in marinekleuren en een toffe jeans legging met, hoe kan het ook anders, panterprint!

shoplog niene hema prenatal hm zara lidl juni 20181

Romper met panterprint van huisje no.56

Via Instagram volg ik al een hele tijd huisje no.56 en heb ik o.a. de mijlpaalkaarten tijdens de zwangerschap en voor de baby in huis. Ik zag op Instagram een foto voorbij komen van een romper met panterprint. Je snapt: die MOEST ik hebben! Ik hou d’r van ;)

shoplog niene hema prenatal hm zara lidl juni 20182

Zara Babygirl

Ik had ontzettend veel besteld bij Zara, omdat ik gewoon niet kon kiezen. Daarnaast vind ik de meeste artikelen er heel anders uitzien dan op de website en dat was ook nu weer het geval. Uiteindelijk heb ik een setje met fluorescerend roze broekje en gestreept shirtje gehouden. Ook deze onesie vind ik té leuk! Het is een gebreide stof, maar wel dun en luchtig!

shoplog niene hema prenatal hm zara lidl juni 20183

Lidl: Handig voor het kinderdagverblijf

Afgelopen week ging Niene voor het eerst naar het KDV. Ze is nu nog redelijk klein en wordt minder snel vies, maar ik doe mijn kids nooit de mooiste en nieuwste kleren aan als ze naar het kinderdagverblijf gaan. En daarom shopte ik bij Lidl een paar fijne items die er ook nog wel schattig uitzien! Het zit comfortabel en als het vies wordt, is er geen man overboord. En nog voor fijne prijsjes ook! De slabbetjes zijn gewoon voor thuis, maar ik vond bij Lidl eindelijk de exemplaren met drukknoopjes. Die vind ik het handigst in gebruik, dus gelijk zes stuks besteld (ze gaan per drie).

shoplog niene hema prenatal hm zara lidl juni 20185

Baby Botanic: nieuwe ontdekking!

Een tijdje geleden ontdekte ik op Instagram Baby Botanic: een webshop met allerlei items in unieke botanische prints. Ik was destijds nog zwanger dus wilde nog even wachten met bestellen. Dat is maar goed ook, want mijn baby werd iets groter dan gemiddeld en daarom kon ik nu eindelijk een leuke short bestellen met de schattige ‘bloemetjes en bijtjes‘ print! In samenwerking met Sophie van Baby Botanic hebben we iets heel leuks, dus houd de Instagrampagina van Mama’s Meisje in de gaten!

img 3472

Wij kunnen de zomer weer aan met een volle kledingkast! Wat vind je van de items die ik heb geshopt? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

liefs karin