Stop met groeien! In september kocht ik mega veel nieuwe kleren voor Suus omdat ze ineens doorschoot naar maat 86. U raadt het al: ze groeit zo snel, dat ik weer los mocht gaan. Ik laat vandaag zien wat ik voor haar gekocht heb bij Primark en H&M!

Shoppen voor maat 92

Ineens heeft de kleine dame het helemaal te pakken: groeien. Ik had zulke leuke kleren voor haar gekocht en had zo ongeveer ingeschat dat ze daar voorlopig wel mee door kon. Maar Suus besloot anders en groeit gewoon even heel hard door naar maat 92. Zo kort als nu heeft ze nog nooit in een maat gezeten. Gelukkig komt er nog een meisje achteraan, dus we bewaren de te kleine kleren netjes voor ronde twee :) Tijdens ons weekendje weg doken we de winkels in en vandaag laat ik zien wat ik voor Suus kocht bij Primark en H&M!

SAM 4885

Meisjeskleding bij Primark (SS18)

De nieuwe collecties hangen alweer volop in de winkels, zo ook bij Primark. De kleding die ik er kocht, nam ik mee in maat 98 want het valt meestal iets kleiner. Ik moet er altijd goed zoeken, want ik vind niet alles even leuk, maar kwam toch enkele pareltjes tegen die ik niet kon laten hangen. Allereerst kan Suus niet zonder leggings en laten ze die er nu per twee voor een budgetprijsje verkopen. Ik kocht twee zwarte, een blauwe en een donkergrijze legging.

SAM 4888

Daarna kwam ik deze roze trui tegen, die ik ideaal vind voor op de opvang. Ze krijgt daar nooit haar mooiste kleren aan, maar ik vind het wel belangrijk dat ze er leuk bijloopt. Het mag dus ook vies worden, want ze spelen er veel buiten en met verf enzovoorts.

SAM 4878

Hetzelfde geldt voor deze shirtjes, die ik als driepak kocht. Op koude dagen kan er makkelijk een vestje overheen.

SAM 4879

Mini Mouse trui en denim blouse bij Primark

Normaal gesproken houd ik helemaal niet van stripfiguren op kleding, behalve pyjama’s dan. Maar deze trui met een print van Mini Mouse vond ik erg stoer, vooral in combinatie met de zwarte jeanslegging.

SAM 4882

Ook zag ik een stoere denimblouse hangen. Die kan ze zowel open, met een leuk shirt eronder, als dicht dragen op een zwarte legging. Ik vind ‘m echt heel leuk!

SAM 4884

En wat is een nieuwe garderobe zonder streepjes? Precies, dus toen ik deze trui zag, kon ik ‘m echt niet laten hangen. Donkerblauw staat haar sowieso erg mooi en ik ben gek op streepjes. De applicatie van kant in hartjesvorm maakt het helemaal af:

SAM 4883

Voorjaarscollectie voor meisjes bij H&M

Ook bij H&M hangen er allemaal voorjaarsitems in de rekken. Er hing ook nog vrij veel sale, maar ik kon er niets leuks tussen vinden. Ook de spring & summer collection voor dit jaar vind ik deze keer nog niet heel geweldig, maar ik heb twee leuke items gekocht. Deze longsleeve is vrij basic, maar ideaal voor boven een jeans:

SAM 4875

Tot slot kocht ik een jurkje met ruitjesprint en gevlochten bandje in de taille. Normaal gesproken draagt Suus nooit ruitjes, maar deze jurk vond ik mooi door de zachte kleuren en met een donkerblauwe legging eronder zie ik het al helemaal voor me!

SAM 4877

Wat vind jij van deze shoplog? Ben je al bij Primark en/of H&M geweest voor de nieuwe collectie? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin