Echt handig hoor, twee meisjes achter elkaar. Kun je mooi dezelfde kleertjes nog eens gebruiken… Guess what? Onze kleinste dame groeit als kool en aangezien haar zus deze maat droeg in de lente, kon ik niet anders dan shoppen voor Niene… Wat een straf! Kijk je mee naar haar nieuwste aanwinsten in een bomvolle shoplog?

Twee meisjes in een ander seizoen

Toen we tijdens de zwangerschap een geslachtsbepalende echo lieten uitvoeren en hoorden dat we een tweede dochter verwachtten, vond ik dat wel handig. Ik was namelijk niet bepaald inkoper van genderneutrale kleding en op deze manier zouden al die mooie kleertjes nog een ronde gebruikt kunnen worden. Makkelijk! Niets is minder waar, want Suus werd in een ander seizoen geboren en groeide ook minder hard dan Niene. Daardoor loopt het nu helemaal scheef en het is ook een beetje sneu als Niene straks met min vijf in haar mouwloze jumpsuit rondkruipt, nietwaar? Ook zijn er veel kleren die Suus erg lief stonden, maar Niene is een wat stoerder typetje. Voor haar geen roze jurkjes met witte stippen. Ik mocht me dus weer uitleven en kocht bij Prénatal, Wibra, Zara en Zeeman allerlei leuks voor Niene!

Pareltjes bij Prénatal

Eerst moest ik niets hebben van okergeel, roestbruin en meer kleuren uit dat spectrum, maar sinds kort ben ik helemaal om. Geen wonder dat de nieuwe collectie van Prénatal perfect is voor Niene. Ik kocht een longsleeve in een prachtige bruine kleur, een longsleeve met stoere vlekjesprint, een broekje in een mooie grijze ribstof met twee houten knoopjes en een zwarte legging met lichte puntjes.

ontwerp zonder titel

 

Budget babykleding bij Wibra

Bij Wibra liep ik tegen dit grappige jurkje aan. Grijs met een zwarte tekst en all over print met gele en zwarte blaadjes. Ook scoorde ik een zwarte longsleeve met sterrenprint. Zwart is een kleur die ik voor Suus weinig kocht als het om tops ging, maar Niene staat het erg mooi. Niene is wat grover en stoerder en het staat mooi bij de kleur van haar ogen!

img 5864 collage 1

 

Winterjas van Zeeman

Na het verschijnen van de babyfolder van Zeeman had ik mijn zinnen gezet op die leuke én betaalbare winterjas! Deze roze vind ik way to cute en ik kan niet wachten tot ze ‘m eindelijk aan kan.

img 5863

Twinning met Zara

Ik postte deze week op Instagram Stories een foto van Suus met deze panterprint legging in legergroen en aangezien ik niet vies ben van een beetje twinning, kocht ik ‘m ook voor Niene. Tja, als je moeder van panterprint houdt, dan zul je het weten ;)

img 6107

Happy met HEMA

De HEMA zit hier in het dorp en ik moet er niet te vaak komen, want ik vind er altijd wel iets leuks voor de kinderen. Zo ook deze keer, want ik was natuurlijk op jacht voor Niene. De rompers van HEMA vind ik altijd erg fijn en raad ik dan ook iedereen aan, maar ik koop ze pas als er een aanbieding is. Scheelt weer in de portemonnee ;) Ook kocht ik een duopak leggings in blauw en zwart met witte print. Het zwarte shirt met witte stippen past helemaal bij Niene, net als de stoere roze sweater met unicorn print. Gotta love HEMA!

img 5867 collage 1

Zo, Niene kan er voorlopig weer even mee door! Welke items uit deze shoplog vind jij het leukst? En voor de mama’s met kindjes van hetzelfde geslacht: kon jij gebruik maken van de kleertjes van de oudere zus of broer? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin 1