Alsof ze nog niet genoeg had, shopte ik toch nog wat schattige outfitjes voor ons babymeisje bij elkaar. Spoiler alert: ik deel het eerste pakje met jullie!

Babykleertjes van Dirkje

Het merk Dirkje leerde ik via de winkels van Tuunte kennen. Daar hingen wel eens items van dit merk en al vind ik niet alles even leuk, deze setjes bestelde ik wel voor ons meisje:

Ik ben gek op boxpakjes voor newborns want ze staan zo schattig. Deze heeft geen voetjes wat ik ideaal vind want zo weet je zeker dat het goed past. De grijze stof in combinatie met sterretjes en roze afwerking vond ik lief en tikje stoer tegelijk. Bij Zeeman op de babyafdeling hebben ze ook vaak leuke boxpakjes, maar dan vaak mét voetjes. Zo leuk, dat ik naast dit pakje in maat 56 ook een setje kocht in maat 62:

Ik was een tijdje in twijfel over het eerste pakje en de jumpsuit uit onderstaande set was een kansmaker. Hoewel ik ‘m nog steeds adorable vind, koos ik uiteindelijk voor een ander setje. Deze items kocht ik trouwens als één pakket en voor een leuk prijsje! Er zijn verschillende webwinkels die Dirkje verkopen, de moeite waard om even te kijken (ook als je een kadootje nodig hebt!).

Nog zo’n complete set is deze met een gevoerd vest, een longsleeve en een broekje. Je zou het misschien niet zeggen maar ik ben fan van roze ;) Vooral voor de pasgeboren meisjes vind ik dat ontzettend schattig, naarmate Suus ouder werd, veranderde haar stijl wel een beetje naar stoerder.

Items voor de newbornshoot bij H&M

Als alles goed gaat en wij omstreeks maart ons tweede meisje verwelkomen, komt Lisette Lubbers bij ons thuis voor een kraamreportage. Bij H&M spotte ik twee rompers die toevallig in de maat van de baby én de maat van Suus verkrijgbaar waren. Deze bestelde ik dus voor de fotoreportage, want naast hun eigen outfits vind ik het ook erg schattig om ze in twinning outfits op de foto te laten zetten.

Daarnaast bestelde ik er een basic wit shirtje en nog een duopak rompers met zo’n lieve kraag.

Swaddles van Done by Deer

Via een webshop die werd opgeheven scoorde ik deze fijne swaddles van Done by Deer. Zoals je ziet heb ik nu eens voor een meer neutrale kleur gekozen, want teveel roze vind ik too much.

Het eerste pakje voor de baby

Het beste heb ik natuurlijk voor het laatst bewaard. Eerst had ik in mijn hoofd om, net als destijds voor Suus, het eerste pakje van Feetje te kopen. Helaas kon ik niets compleets vinden omdat veel items niet meer verkrijgbaar waren in de winkel of online. Daarom zocht ik verder en kwam ik een leuke collectie van het merk Babyface tegen. Ik besloot het schattige mutsje met envelopjes te combineren met de broek met driehoekjes en het witte shirtje met print. Ik ben er superblij mee!

Wat vind jij van deze shoplog? Kende je de merken Dirkje en Babyface al? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter