Vorige week moest ik voor een bruiloftskadootje een beetje decoratie hebben, dus ging ik naar Action. Zoals altijd kwam ik met véél meer thuis dan waar ik voor kwam én ik hopte ook nog even bij Wibra binnen. Mijn aankopen show ik vandaag in een shoplog en ik geef ook een aantal leuke tips voor medebloggers en mommy’s to be!

Accessoires voor de babykamer

In de nieuwste folder van Wibra staan allemaal leuke woondecoratie items. Ik kon het dus niet laten om even te gaan kijken. In de zwangerschapsupdate van 18 weken vertelde ik al dat ik babykamer inspiratie opdeed. Roze en goud worden de themakleuren van dit kamertje. Laten er bij Wibra net allemaal goudkleurige items in de winkel liggen? Het ene goud sprak me meer aan dan het andere (té shiny is niet zo mijn ding), maar ik koos het volgende uit:

Shoplog Wibra en Action oktober 2017

Het ladekastje is trouwens van de Action (€5,95). Ik ben dol op deze leukerds en het is ook handig om kleine spulletjes in te doen. Ik twijfel nog wel lichtelijk of ik ‘m op de babykamer zet of ‘m omwissel met een andere die ik al heb. Maar daar hebben we gelukkig nog even de tijd voor. Het houten paardje (€3,99) vond ik super omdat die een ouderwetse uitstraling heeft. Suus heeft nu een vergelijkbare koe op haar kamer (die lijkt op de koeien van papa), maar die gaat natuurlijk mee naar haar nieuwe kamer. De goudkleurige kaarsenhouder wil ik in de vensterbank zetten, samen met de goudkleurige veer (€7,99). Als tegenhanger ga ik op zoek naar een fotolijstje in houtlook. De zilveren veer heb ik in de woonkamer op de schouw gezet!

Spulletjes voor een bruiloftskado

Voor een bruiloft wilden we samen met de vriendinnengroep de inhoud van de envelop op een creatieve en leuke manier kado doen. Daarvoor ging ik in eerste instantie naar Action voor wat decoratiemateriaal. Ook vond ik bij Wibra leuke knijpertjes in de vorm van veertjes.

SAM 4172

Wat ik er precies van gemaakt heb zie je binnenkort in een DIY. Ik denk dat er wel meer mensen op zoek zijn naar leuke manieren om geld te geven op een bruiloft!

Leuke en handige spulletjes bij Action

Tjah, als je dan door de Action loopt, belandt er van alles in je mandje waarvan je denkt: “leuk! Handig! Dit kan ik niet laten liggen!“. Ik spotte deze vlaggetjes (€2,39) al bij Marisca van mamablogger.nl en toen ik ze zag liggen, besloot ik ze ook mee te nemen. Superleuk om straks een vlaggenlijntje te maken voor onze baby.

SAM 4169

Ook waren er fijne planners in de weekaanbieding. Ik kocht vorig jaar al een grote planner bij de Action en die bevalt zo goed, dat ik ‘m ook voor 2018 weer meenam. Voor collegabloggers die op zoek zijn naar een fijne, goedkope planner zonder teveel poespas: dit is echt een aanrader!

Shoplog Wibra en Action oktober 20173

De planners zijn er trouwens in drie uitvoeringen en het prijsje is uiterst zacht (€1,46):

Shoplog Wibra en Action oktober 20174

Bij het schap met babyspulletjes zag ik hele leuke invulboeken voor baby’s eerste jaar! Ik nam ‘m zelf niet mee (applaus bitte) want er moet ook nog iets op ons wensenlijstje blijven staan. Maar ga je binnenkort op kraamvisite/ babyshower en ben je op zoek naar een budgetvriendelijk kadootje: voor nog geen €3 is dit natuurlijk helemaal leuk!

Wat ik wel meenam, zijn deze invulkaarten voor de kraamvisite:

Shoplog Wibra en Action oktober 20172

Hierop kan de kraamvisite kort vertellen waar ze papa en mama van kennen, op wie de nieuwste aanwinst lijkt en welke wens ze hem of haar toewensen. Te schattig en handig in een mooi bewaarblik voor €2,95 per stuk. Leuk voor een babyshower of kadootje tijdens de zwangerschap!

SAM 4173

Kruidnoten, ik had ze nog niet in huis en nu dus wel. Need I say more?

Shop jij graag bij Action en Wibra? Wat vind je van mijn aankopen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

Liefs Karin