Vorige week moest ik even naar de Action om een nieuw item voor op mijn tv-kast te kopen. Je raadt het al… Ik ging maar voor één ding en kwam weer met van alles thuis. Tijd voor een shoplog! Kijk je mee?

Het leed dat Action heet

Volgens mij ben ik er nog nooit in geslaagd om voor één ding naar de Action te gaan en er dan daadwerkelijk met één ding weg te gaan. Action is eigenlijk mijn grootste guilty pleasure want ik kom er altijd de leukste dingen tegen en iedere keer dat ik er naartoe ga, zie ik weer nieuwe leuke dingen! Daarom kom ik er maar niet meer zonder reden, want ik koop er altijd meer dan van te voren gedacht. En zo ging het nu ook weer! Bij een familielid zag ik een geweldig interieuridee en natuurlijk kwam dat van Action! Dus besloot ik dat leuke item voor op mijn tv-kast ook te kopen en kwam ik op onverklaarbare wijze weer met heel veel andere dingen thuis. Kijk je mee wat ik bij Action kocht?

Teken- en schilderspullen

Aangezien Suus zo ontzettend van tekenen houdt, koop ik altijd graag de A3 en A4 tekenblokken voor haar bij Action. Ook vindt ze stickertjes plakken echt helemaal geweldig en ik kwam nu allemaal leuke velletjes tegen met paarden, Hello Kitty, honden, poezen en Disney prinsessen. Daarnaast ga ik binnenkort een leuk DIY artikel maken en daarvoor had ik enkele schilderspullen en canvas schilderijtjes nodig!

LEES OOK: UNBOXING ADVENTSKALENDER VAN ACTION!

img 2788

img 2789

img 2791

Suus is bijna jarig!

Over een maandje wordt Suus alweer twee jaar en dus ben ik zachtjesaan begonnen met de voorbereidingen voor haar traktatie en verjaardagsfeestje. Bij Action zag ik deze toeters liggen, leuk voor de traktatie die ik Suus wil laten uitdelen op het KDV. Daarnaast zit Suus bij mooi weer in het Stokke Flexi Bath, maar als er kindjes komen spelen is dat niet zo handig. Dus nam ik een opblaasbadje van de Action mee. Ook ben ik benieuwd naar de zonbescherming van Action na alle goede verhalen, dus die verdween ook in mijn mandje.

img 2793

img 2792

Decoratie voor in huis

Bij het vak met kadoverpakkingen zag ik deze schattige tags die je aan kadootjes kunt hangen. Ik vind het altijd erg leuk om kadootjes op een mooie manier in te pakken, dus nam ze mee in twee varianten. En ohja, waarvoor kwam ik ook eigenlijk weer bij de Action? Voor deze leuke draadmand, waarin ik twee plantjes heb gezet in papieren bloempotjes. Die heb ik trouwens gekocht bij Kwantum ;)img 2794

img 2786

img 2851

Koop jij ook altijd meer bij Action dan je van plan was? Wat vind je van de items die ik er kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

liefs karin