Ben je ook in een spreekwoordelijk gat gevallen na het derde seizoen van Bridgerton? Mama’s Meisje to the rescue! Ik heb een leuke serietip voor je én een lijstje met nog meer inspiratie. Ik vertel je graag meer over Katy Keene!

In between series

Misschien wel herkenbaar: kijk je maandenlang uit naar de release van een nieuw seizoen van je favoriete serie, heb je alles binnen twee dagen gebingd… Zo ging dat hier ook, want na het derde seizoen van Bridgerton val ik serietechnisch weer een beetje in een gat. Gelukkig hoef ik niet lang te wachten, want over een klein weekje komt er een (voor mij) nieuw seizoen van Outlander op Netflix. Natuurlijk staat 15 augustus ook driedubbel omcirkeld in de agenda: tijd om dan het nieuwe seizoen van Emily in Paris te bingen! In the meantime heb ik een hele leuke Videoland serietip voor je: Katy Keene. Deze serie is al wat ouder, maar eigenlijk helemaal niet zo bekend. Zonde! Ik vertel je er meer over en deel nog meer fijne film- en serietips met je!

Serietip Katy Keene op Videoland - Mama's Meisje blog

Kijktip: Katy Keene op Videoland

Ken je de serie Riverdale? Dit Netflixsucces is gericht op jongeren en gebaseerd op de personages uit een Amerikaanse comic. Deze serie heb ik nooit helemaal afgekeken omdat het voor mij een beetje teveel thriller werd. De serie Katy Keene is een spin-off van Riverdale: je zult enkele personages herkennen als je deze serie gezien hebt. Katy Keene woont in New York en is ambitieus om modeontwerper te worden. Ze heeft twee huisgenoten: Josie McCoy is singer-songwriter, Jorge droomt van een carrière op Broadway. Haar vriendin Pepper wil een ontmoetingsplek voor kunstenaars openen. Hoewel de serie geen tweede seizoen kreeg vanwege uitblijven succes, vond ik ‘m leuk om tussendoor te kijken. D?eze serie is een spin-off van Riverdale, maar ik kreeg er ook wel Emily in Paris vibes van. Veel luchtiger, vrolijker en ook wel met drama, maar meer op een Gossip Girl manier. Kijkt lekker weg?: dit is een heerlijke serie om te bingen in een rustig weekend of vakantie.? Of als je, net als ik, na Bridgerton in een gat bent gevallen en het aftellen naar het nieuwe seizoen van Emily in Paris nog héél lang duurt! Er zijn 13 afleveringen van 40 minuten en de serie is te zien op Videoland.

Lijstjes met leuke Netflix series en films

Spreekt Katy Keene je niet zo aan of heb je ‘m al afgestreept? No worries, ik heb nog veel meer film- en serie inspiratie voor je! Check deze lijstjes met leuke Netflix series en films:

  • De boekverfilming van The Tearsmith op Netflix is een aanrader! Je leest mijn review hier.
  • De series My Life With the Walter Boys, One Day en Northern Rescue op Netflix en de romantische film Brooklyn op Videoland: in deze blog vertel ik je meer!
  • Heb je Disney+? Dan is A Small Light echt een aanrader om te kijken. Dit verhaal gaat over Miep Gies, die Anne Frank en haar familie hielp tijdens hun onderduik in het Achterhuis. Op deze streamingsdienst kijk je sinds kort ook het twintigste seizoen van Grey’s Anatomy.
  • Mijn review over een serie over de Tweede Wereldoorlog, een documentaire over budget en geldzaken, een romantische film, een Spaanstalige serie én een documentaire over Lewis Capaldi. Een heleboel tips met voor elk wat wils.
  • De hilarische serie Wellmania (met Celeste Barber) vond ik zo leuk, dat ik ‘m in twee avonden bingde.
  • Must-see: Les Combattantes, een serie die zich tijdens de Eerste Wereldoorlog in Frankrijk afspeelt en gaat over de vrouwen die de taken van de aan het front vechtende mannen overnemen.
  • Iedere maand deel ik nieuwe boekentips op mijn blog, daarin kwam ook ‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ in voorbij. Op Netflix vind je de verfilming: Where the Crawdads Sing.
  • Twee romantische filmtips op Netflix: Purple Hearts & Wedding Season
  • Hoewel deze blog al wat ouder is, staan er serietips in zoals Chesapeake Shores, Selling Sunset (de spin-offs hiervan zijn ook aanraders: The OC en Tampa) en Sweet Magnolias die je niet over mag slaan :)

Ken jij de serie Katy Keene al? En heb je nog meer leuke tips? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog