Het vierde seizoen van Selling Sunset kan ik alweer snel afstrepen van mijn lijstje, maar er is iets geweldigs dat het wachten op seizoen 5 een stuk dragelijker maakt… Selling Tampa op Netflix is geweldig en ik vertel je waarom je deze serie niet mag overslaan! Plussss: er komt nóg een ‘Selling ….’ serie in 2022! Meer weten? Lees snel verder!

Spin-off van Selling Sunset

Máánden keek ik ernaar uit: het vierde seizoen van Selling Sunset. Als fan van het eerste uur was ik al gauw helemaal weg van deze serie. De perfecte mix tussen reality en onbereikbaarheid qua luxe en met een fantastisch ‘lekker wegkijk’ gehalte. Vlak na keizersnede numero 3 ontdekte ik dit pareltje, schreef er destijds deze blog over en keek na verschijning razendsnel naar seizoen 2 en 3. Stiekem zocht ik de makelaars van The Oppenheim Group ook op via Instagram en dus kon ik niet wachten op seizoen 4. Nou, wat denk je? Twee avonden bingen, een cliffhanger en teaser naar seizoen 5 en mijn vraagtekens zijn groter dan ooit. Maar bij de voorgestelde series kreeg ik een top tip die het wachten op seizoen 5 een stuk aangenamer maakt. Selling Tampa op Netflix: ik vertel je waarom je deze serie níét mag overslaan!

weekoverzicht december 2021 zondag - Mama's Meisje blog

Vrouwen van kleur

Het concept van deze spin-off van Selling Sunset is uiteraard hetzelfde, dat behoeft geen uitleg meer. In Selling Tampa wordt het team van Allure Realty gevolgd. Aan het hoofd staat Sharelle Rosado, een Amerikaanse veteraan die haar eigen makelaardij is begonnen. Het volledige team bestaat uit vrouwen van kleur en Sharelle’s bedrijf is al jarenlang een begrip aan de kust van Florida. De reacties op o.a. Twitter zijn lovend: niet alleen omdat het een heerlijke serie is, maar veel kijkers vinden het geweldig om te zien dat deze vrouwen zich tot aan de top hebben opgewerkt en als onafhankelijke business woman hun geld verdienen. Super!

De sfeer is beter

Hoewel Selling Tampa een spin-off is van Selling Sunset en door dezelfde producers gemaakt is, komt de sfeer al vanaf aflevering 1 zoveel losser en warmer over. Ook wanneer de meiden onderling kibbelen of er onenigheid is. Maar vergis je niet: al vanaf aflevering 1 is er een heleboel drama te zien in deze serie (iets met een brand en een dresscode) en leer je de makelaars en hun positie binnen het bedrijf goed kennen… Iets met de onderlinge verhoudingen, altijd goed voor een dosis drama.

Selling Tampa: kom maar door met die villa’s!

Ik omschreef Selling Sunset als The Hills meets Cribs, dat laatste is bij Selling Tampa niet anders. In deze serie krijg je de prachtigste inkijkjes in de mooiste villa’s aan de kust van Florida. Huizen (of moet ik zeggen paleizen) waar ik als simpele Nederlander alleen maar van kan dromen… Wow, de shots tussen de scènes door spreken boekdelen: palmbomen, een dolfijn die in het water zwemt, het witte strand en het azuurblauwe water. Instant vakantievibes en ik ga daar gewoon heel goed op!

spin-off van Selling Sunset Netflix serie over makelaars Florida review Nederlands - Mama's Meisje blog

Lekker veel drama

Waar vrouwen samenwerken, ontstaan altijd fitties. Zo ook in Selling Tampa: maak je klaar voor lekker veel drama! Want ook al verkopen de makelaars miljoenenvilla’s en maken ze de grootste deals, geen werkdag verloopt zonder persoonlijke ruzietjes en juice en die combi is precies de reden waarom je deze serie níét mag missen. Oh, en er is nog meer goed nieuws want het is Netflix niet onopgemerkt gebleven dat de ‘Selling ….’ series het zo goed doen. En dus komt er nóg een spin off van Selling Sunset! In 2022 zal Netflix namelijk ‘Selling the OC’ uitbrengen, een serie waarin we Jason, dé man achter the Oppenheim Group, zijn kantoor zien uitbreiden naar Orange County. Ook staat seizoen 5 van Selling Sunset voor 2022 op de planning. Een tweede seizoen van Selling Tampa is nog niet officieel bevestigd, maar na zo’n succesvol eerste seizoen kan ik me niet voorstellen dat er geen vervolg komt. Can’t wait! En natuuuuurlijk meld ik het in mijn stories op Instagram als er releasedata bekend zijn!

CHECK DEZE BLOG VOOR MEER 2022 SERIETIPS OP NETFLIX!

Selling Tampa op Netflix: meer info

  • Selling Tampa seizoen 1 is sinds 15 december te zien op Netflix!
  • Seizoen 1 bestaat uit 8 afleveringen variëren van 24 tot 40 minuten lang.
  • Castleden: Sharelle Rosado (eigenaresse van Allure Realty), Juawana Williams, Colony Reeves, Anne-Sophie Petit, Alexis Williams, Karla Giorgio, Rena Frazier, Tenille Moore
  • Twijfel je nog? Na het zien van deze trailer niet meer:

Heb jij Selling Tampa al gezien? Wat vind jij van deze spin-off van Selling Sunset? Ik ben benieuwd naar jouw mening en lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog