Vorig jaar stond het al op het verlanglijstje voor Suus en ook dit jaar noteerden we een watertafel op haar wensenlijstje. Een paar weken geleden stond de postbode met een geweldig groot pakket voor de deur: de Fountain Factory van Little Tikes kwam precies op het goede moment en vandaag vertel ik waarom deze watertafel zo’n succes is! En ik mag ook nog iets weggeven! Lees je mee?

Een watertafel is echt leuk!

Wat zijn we al verwend met mooi weer dit jaar, vind je niet? Tijdens die zonnige dagen doet Suus niets liever dan buiten spelen en geef haar eens ongelijk! Maar met temperaturen boven in de twintig of zelfs rond de dertig graden is er niets fijner dan verkoeling zoeken door te spelen met water. Waar ik zelf tegenaan liep, is dat ik er bij het opzetten van een zwembadje constant bij moet blijven. Nu is dat in principe geen straf, maar met een kleine baby in de box wel vrij onhandig. Daarnaast heeft Suus er een handje van om uit het zwembadje te stappen en in één streep naar binnen te rennen. Gevolg: alles nat! Een watertafel leek ons dus ontzettend praktisch en we maakten dan ook een vreugdedansje toen we de Fountain Factory van Little Tikes kregen toegestuurd om deze uitgebreid te testen. Hij stond al voor het tweede jaar op rij op haar verlanglijstje, dus je kunt je voorstellen dat het al feest was bij ons thuis!

img 3014

Fountain Factory van Little Tikes: spelenderwijs spetterplezier!

Terwijl Suus in bed lag, besloot ik het grote pakket uit te pakken en de watertafel in elkaar te zetten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar best tegenop zag. Met de beschrijving erbij en zónder hulp van Erik is het me helemaal alleen gelukt. Girl power! Na een half uurtje stond de Fountain Factory helemaal in elkaar en kon ik hem in de tuin zetten. Daarna heb ik er twee emmers lauw water in gedaan en toen Suus uit bed kwam, was ze helemaal door het dolle met die mooie verrassing in de tuin. Ze stoof er gelijk op af en was de hele middag niet meer bij de watertafel weg te slaan. De Fountain Factory heeft de perfecte hoogte voor Suus, al kan ze nog niet bij het middelste, hoge gedeelte. Nadat ik voordeed hoe je water pompt, nam Suus dit al snel over en gierde het uit toen het water rond spetterde! De watertafel bevat verschillende buizen en slangen die allemaal ‘omgezet’ kunnen worden zodat het water iedere keer weer een andere route kan nemen. Ook zit er een bootje bij en een beker om water mee te scheppen. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, valt er steeds weer iets nieuws aan deze watertafel te ontdekken. Suus heeft er al uren speelplezier van gehad en rent nog steeds als eerst naar de Fountain Factory toe als de terrasdeur open gaat!

little tikes fountain factory review

Waterpret in de achtertuin bij warm weer

Zoals je leest ben ik erg positief over deze watertafel. In aanschaf is de Fountain Factory wat duurder, maar het is een ontzettend duurzame uitgave want ze hebben er lang plezier van! Het materiaal is stevig, er zijn veel opties waardoor ze er niet snel op uitgekeken raken en welk kindje vindt spelen met water nou niet leuk? Hier is de watertafel een gr0ot succes en ik schat zo in dat deze nog voor veel meer jaren speelplezier gaat zorgen voor zowel Suus als Niene. Little Tikes heeft nog veel meer buitenspeelgoed zoals de Piraten zand- en watertafel, de Schildpad zandbak en de Cozy Coupe (een schattig duw- en loopautootje).

little tikes fountain factory review1

De Fountain Factory heeft een adviesprijs van €69,99 en is onder andere verkrijgbaar bij bol.com, net als de andere artikelen die in dit artikel worden genoemd.

WIN: Little Tikes Splash Face

little tikes splash face mamas meisje blog

Niet alleen Suus werd verblijd met een prachtige watertafel, we mogen van Little Tikes ook iets weggeven! De Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. De winnaar van het potje touwtrekken mag de ander nat spuiten! Wil je kans maken op deze geweldige prijs die voor veel spetterend speelplezier gaat zorgen deze zomer? Lees dan goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de Little Tikes Splash Face
  • Extra winkans: TAG iemand in het bericht op social media die ook van deze winactie moet weten!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 4 juli 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 7 juli bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

little tikes fountain factory review mamas meisje blog