Theeleuten opgelet! Gastblogger Ilse ontving de superleuke Tante Jet Theeset van VTech en vertelt daar vandaag alles over op de blog. Speciaal voor andere theeleutjes to be mogen we er ook één weggeven! Doe jij mee?

Zo moeder, zo dochter(s)

Kruidenthee, ochtendthee, avondthee, kamillethee, groene thee… ik ben een echte theeleut en zo moeder zo dochter(s) want mijn beide dames drinken zelf ook thee en houden regelmatig theekransjes met elkaar of met allerhande speelgoedvriendjes (beer, pop, haas, loopeend; allemaal zijn ze al een keer uitgenodigd). Ze waren dan ook helemaal in de wolken toen ze de Tante Jet Theeset van VTech zagen en spelen er sindsdien iedere dag mee.

20180923 161036

Spelenderwijs leren met Tante Jet

De Tante Jet Theeset bestaat uit een speelgoed theepot met licht en geluid, twee speelgoed theekopjes en een etagère met speelgoedgebakjes, allemaal in vrolijke kleurtjes en van de prima kwaliteit die ik van VTech gewend ben. De theepot ‘schenkt’ verschillende smaakjes thee met daarbij heerlijk gebakjes, ze zingt vrolijke liedjes, telt, en geeft aan wanneer de thee op is. Ze geeft ook kleine opdrachtjes waarbij je kindje bijvoorbeeld het gebakje met een bepaald vormpje moet pakken. Spelenderwijs leert je kindje dus onder andere tellen, kleuren en vormen.

collage1 2

20180921 160259

Nee zeggen is een no-go!

Met het koudere binnenspeel-weer op komst ben ik erg blij met de toevoeging van Tante Jet aan de speelgoedcollectie van mijn dames want het staat hier thuis garant voor heerlijke speelmomenten. Ik heb zelf ook al heel wat kopjes thee mogen proeven want nee zeggen tegen een kopje nep-thee van een peuter is natuurlijk een absolute no-go. De Tante Jet Theeset van VTech: een heuse winnaar en een echte aanrader voor bijvoorbeeld ’t heerlijk avondje dat snel dichterbij komt. Leuk, cadeautjes uitpakken onder het genot van een heerlijk kopje thee met een gebakje van Tante Jet!

WIN: VTech Tante Jet Theeset

Niet alleen Ilse en haar meiden ontvingen deze leuke Tante Jet Theeset van VTech… We mogen er ook één weggeven! Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op de Tante Jet Theeset
  • Extra winkans: tag iemand onder het bericht op social media.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 14 oktober 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 18 oktober bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.