Een tijdje geleden kregen wij de Stokke Flexi Bath toegestuurd om uitgebreid te testen. Het badje ging mee op vakantie, maar we kwamen erachter dat het thuis ook ontzettend handig is. Vandaag vertel ik je over onze ervaringen met de Stokke Flexi Bath!

Een opvouwbaar badje

Het badje kwam precies op tijd. Anderhalve week later gingen we op vakantie en zoals ik in deze blog al vertelde, hebben we een kleine auto, dus moeten we ruimtebesparend denken. De Stokke Flexi Bath ís ruimtebesparend, dit badje is namelijk opvouwbaar! Ik was al aan het bedenken of ik nog een soort zwembadje mee zou moeten nemen, maar dan had ik ook een pomp nodig om dat badje op te blazen. Het Stokke badje nam al deze praktische problemen weg, want het badje is lichtgewicht en makkelijk voor onderweg. Suus heeft er heerlijk in gespetterd in de tuin van ons vakantiehuisje! Geen gedoe met badjes opblazen en weer leeg laten lopen. De Flexi Bath klap je zo uit, water erin en badderen maar. Na gebruik in het gras was het badje makkelijk met een doekje af te nemen en weer schoon voor het volgend gebruik. Er zit een stop in, dus het water kan zo weglopen. Alleen maar pluspunten dus!

SAM 3643

SAM 4085

Stokke Flexi Bath: badderen in het grote bad!

Maar het gebruik van dit badje beperkte zich niet alleen tot onze vakantie. Ook thuis gebruiken we ‘m als Suus in bad gaat. Wij hebben een vrij groot bad en voordat daar een laagje water in staat, verbruik je best veel water. Het Stokke badje biedt niet alleen ondersteuning waardoor Suus goed rechtop zit, het is ook nog eens een stuk zuiniger in gebruik dan het grote bad. En door de anti-slip bodem staat het Stokke badje stevig in het grote bad, maar nog belangrijker: het voorkomt dat Suus onderuit glijdt. Suus vindt het heerlijk, lekker spetteren en trappelen met haar benen! Na gebruik loopt het water weg via het grote bad en drogen we het Stokke badje altijd even na. Ik kan niet anders dan positief zijn over dit product: een ideale oplossing voor thuis én onderweg.

SAM 3658

Flexi Bath Newborn Support

Het badje is vanaf de geboorte tot 8 maanden te gebruiken met behulp van de Flexi Bath Newborn Support. Deze past in het badje door hem aan de rand te bevestigen en biedt de ondersteuning die baby’s van nature nodig hebben. Wij hebben deze ook ontvangen en zullen deze vanaf volgend jaar gebruiken voor ons kindje-op-komst. Na 8 maanden heb je de Newborn Support niet meer nodig en kan het badje in principe gebruikt worden tot de leeftijd van 4 jaar! De Stokke Flexi Bath is verkrijgbaar voor de prijs van €41 en je hebt keuze uit vier kleuren. De Newborn Support is verkrijgbaar voor €16. Wil je meer lezen over de Flexi Bath, Newborn Support of andere producten van Stokke? Neem dan een kijkje op de Stokke website.

SAM 4082

Kende jij de Stokke Flexi Bath al? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin