Ken je dat? Je bent de hele dag op pad: aan het werk of een dagje de deur uit. Als je in de spiegel je make-up checkt, zie je dat je huid enorm glimt. Ik loop hier altijd tegenaan! En ik vond de perfecte oplossing, die ik vandaag met jullie deel…

Hoe matteer je je huid als je al make-up op hebt?

Ik vind het er altijd vreselijk uitzien (haha, zie je aan m’n gezicht op de foto hieronder hoe vreselijk?). Mijn voorhoofd en wangen glimmen aan het eind van de dag echt to the max en dat is alles behalve charmant. Als je met een gewone tissue over je huid gaat, verwijder je automatisch ook je make-up. En afpoederen is van zeer tijdelijke aard, want de huid is vettig en dat komt er zo weer doorheen.

Op de foto’s is het misschien niet héél duidelijk te zien, maar ze zijn gemaakt aan het einde van de dag. Ik moest ’s avonds nog sporten en dan ga je ook niet van te voren douchen ;) Soms heb je een uitje na je werk, bijvoorbeeld een etentje met collega’s. Ik vond het altijd heel vervelend dat ik dan zo’n glim op mijn huid had, het ziet er gewoon niet lekker fris uit!

Oriflame Oxygen Boost Face Blotting Tissues

Na jaren zoeken en hier tegenaan lopen, kwam ik in het boekje van Oriflame de Oxygen Boost Face Blotting Tissues tegen. Mattifies skin stond erbij. Ik heb een doosje besteld en sindsdien gebruik ik het!

In een doosje zitten 50 tissues. Er zit een handig stickertje op de sluiting, zodat er automatisch een tissue meekomt als je het doosje opent. De tissue lijkt op een soort vloeipapiertje en heeft een hoog absorberend vermogen. Het gebruik is super simpel:

Je pakt één tissue uit de verpakking, wrijft daarmee over je huid en neemt daarbij je hele gezicht mee. Af en toe moet je even een ander ‘stukje’ van de tissue pakken. Je ziet direct resultaat: door het hoog absorberend vermogen neemt de tissue overtollig vet op en zorgt gelijk voor een glansvrije, matte huid. Als je je hele gezicht met de tissue hebt afgenomen, kun je de het daarna weggooien. Ik heb natuurlijk ook foto’s gebruikt van na het gebruik:

De oplossing is dus heel makkelijk en altijd, overal mee naartoe te nemen. Een verpakking van deze Oriflame Oxygen Boost Face Blotting Tissues kost €8,00 (maar er zijn ook vaak aanbiedingen) en ze zijn super zuinig in gebruik. Ik gebruik ze namelijk niet elke dag, alleen als ik de deur uit ben. Er zit altijd een doosje in mijn handtas, dus als onderweg een glimhoofd constateer, pak ik er zo’n Face Blotting Tissue bij en voilà, binnen een minuut is de glim weg en zie ik er weer fris en fruitig uit! Je kunt ze bestellen via de website van Oriflame, maar misschien ken jij of iemand anders een Oriflame consulente bij jou in de buurt. Zij kan het ook voor je bestellen.

Heb jij wel eens een glimmende huid? Wat doe je er dan tegen? Kende jij deze tissues van Oriflame? Ik vind het heel leuk om reacties te lezen in de comments of op Instagram, Facebook of Twitter!

Liefs Karin

Bewaren