De kerstdagen komen eraan en wij hebben nog een leuke cadeautip! Ilse en haar meiden kregen weer post, want deze keer kwam Zingende Rainbow Dash van My Little Pony bij ze wonen! Benieuwd naar hun ervaring? Lees maar mee!

My Little Pony

Vorig jaar mocht ik rond de december maand een prachtig ‘My Little Ponykasteel reviewen. Ook dit jaar kwam er weer een pakketje binnen met speelgoed van My Little Pony: Zingende Rainbow Dash. In het afgelopen jaar is er door mijn dochters en hun vriendinnetjes veelvoudig met het kasteel gespeeld en aangezien er tegenwoordig ook afleveringen van de tv-serie van My Little Pony op Netflix staan, was Rainbow Dash geen onbekende voor mijn dochter. Rainbow Dash is een van de hoofdpersonages in de My Little Pony wereld en is verantwoordelijk voor het weer. Maar nu even niet, want Rainbow Dash heeft het veel te druk met zingen!

collage Zingende Rainbow Dash My Little Pony Hasbro speelgoed - Mama's Meisje blog

Samen of alleen zingen

De pony ziet er flitsend uit met een coole zonnebril en kambaar regenbooghaar. Ze komt met een microfoon aan haar poot die je er op en af kunt klikken. Je kan op 3 verschillende manieren met de pony spelen: met behulp van de microfoon kan je alleen zingen, samen met Rainbow Dash of je kunt luisteren naar de nummers en zinnetjes van Rainbow Dash. De pony zingt 5 verschillende liedjes, waaronder de theme song van de My Little Pony tv-serie. Verder herhaalt ze ook nog 15 verschillende zinnetjes uit de tv-serie. Beweeg de zonnebril van de pony op en neer of druk op het regenboogje op haar buik om te beginnen. En de bedoeling is natuurlijk dat je meezingt! Voor de iets oudere kinderen die al kunnen lezen zit er ook nog een boekje bij met songteksten zodat elke nummer uit volle borst kan worden meegezongen.
Een succes, deze Zingende Rainbow Dash: weer een leuk en vrolijk stuk speelgoed voor de in de collectie van een klein My Little Pony liefhebbertje!

Zingende Rainbow Dash My Little Pony Hasbro speelgoed - Mama's Meisje blog

Zingende Rainbow Dash is voor €41,60 verkrijgbaar bij diverse speelgoedwinkels en online

Heb jij ook zo’n kleine My Little Pony fan thuis? En kende jij de Zingende Rainbow Dash al? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs ilse