Meestal gebruik ik gewoon een simpele neutrale douchegel voor mijn huid, maar ik wilde weer eens wat anders. Ik was laatst bij Kruidvat toen ik besloot zo’n doucheschuim van Kneipp mee te nemen om uit te proberen. Ik ging voor de variant ‘Revealing the Senses’.

Kneipp Douche Foam

Kneipp heeft verschillende douche foams in haar assortiment. De variant die ik koos, Revealing the Senses, bevat lotus en granaatappel. De fles is trouwens ook mooi om te zien, al is dat natuurlijk niet het belangrijkste. Kneipp staat bij mij bekend om de kruidige, iets sterker geurende producten. Maar bij deze doucheschuim vind ik het heel prettig. De geur is echt heerlijk, ligt fruitig maar niet té zoet, helemaal wat ik lekker vind. Ik hoef de flacon maar een klein beetje in te drukken om een super grote dot schuim op mijn hand te krijgen. Wauw!

SAM 1996

Revealing the Senses

De viariant die ik geprobeerd heb, bevat dus lotus en granaatappel. Prikkelend en verleidelijk tegelijk, beloofd de verpakking!

SAM 2001

Mijn ervaring met Kneipp Douche Foam

Ik ben dol op doucheschuim. Tot nu toe kende ik alleen de Rituals shower foams. Ook heb ik er ooit één van Action geprobeerd, maar dat vond ik geen succes. Deze van Kneipp vind ik zeker de moeite waard om vaker te proberen, ben nu ook heel benieuwd naar de andere varianten! Het schuim voelt heel rijk en zacht op mijn huid en daardoor vind ik het een superfijne afwisseling voor de standaard showergel die ik normaal gesproken gebruik. Deze douche foam is ook nog eens heel zuinig, waardoor ik de prijs/kwaliteit verhouding goed vind! Conclusie: een blijvertje ;)

Kneip Douche Foam Revealing the Senses heeft een inhoud van 200 ml en kost €7,99 per flacon. Verkrijgbaar bij de drogist.

Gebruik jij wel eens een doucheschuim? Ken je de douche foams van Kneipp? Heb jij nog leuke tips of ervaringen? Laat het weten in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin