Tijdens mijn zwangerschap maakte ik vanaf week 24 een groeispurt. Het gevolg was dat mijn huid enorm droog voelde en ik had heel veel last van jeuk op mijn groeiende bolle buik. Dus ging ik op zoek naar een oplossing en die heb ik gevonden in de Body Oil van Hannah.

Hannah Huidcoach

Hoe kwam ik bij Hannah terecht? Via social media volg ik Kim Kötter en zij was destijds ook zwanger (2 maanden eerder bevallen dan ik). Zij postte een bericht over de Remodelling Cream van Hannah, die ze gebruikte tegen striae op haar buik. Daardoor kwam ik op de website van Hannah terecht en zag ik hoe ruim hun aanbod aan huidverzorgingsproducten is.

SAM 1897

Hannah Remodelling Cream

Toen ik rond 24 weken begon te smeren met crèmetjes, lukte het maar niet om mijn huid voldoende te voeden. Ik bleef last houden van jeuk en tja, dan ga je krabben. Daardoor kom je in een soort vicieuze cirkel terecht: huid is geïrriteerd, krabben, huid raakt nog meer geïrriteerd en gaat nog meer jeuken, waarop ik weer meer ging krabben. Ik raakte inmiddels ook ontzettend geïrriteerd (blame it on the hormones…) en herinnerde me rond de 27e week dat ik de Remodelling Cream had gezien op Kim’s feed. Aangezien ik inmiddels ook wat streepjes op mijn buik had, wilde ik die crème wel eens proberen. Ik bestelde deze op de website van Hannah en zette bij de opmerkingen waarvoor ik de crème ging gebruiken.

Hannah biedt goede service

Binnen een uur na mijn bestelling werd ik gebeld door een vriendelijke medewerkster van Hannah Boutique. Ze had mijn bestelling gelezen en wilde eventjes overleggen. Zij raadde me aan om de Body Oil te bestellen. Deze sloot veel beter aan bij mijn behoefte op dat moment. Super service, ze dacht echt in mijn belang, want de Body Oil was ook nog stukken goedkoper dan de Remodelling Cream. Daarom was ik meteen al positief en ik had het product nog niet eens in huis. De olie werd trouwens de volgende dag al geleverd en het verschil in prijs werd snel teruggestort op mijn bankrekening.

SAM 1893

Hannah Body Oil

De Body Oil zit in een grote witte pompflacon met een inhoud van 500 ml. De flacon is neutraal wit, stijlvol vind ik! Ik heb al eerder olie gebruikt om mijn huid te verzorgen, maar daar was ik niet zo over te spreken. Vaak blijft er een vettige laag achter op je huid en dat vind ik maar niks. Deze Body Oil doet echt wat de huidcoach beloofd: deze olie trekt wel snel in en laat geen laagje achter op mijn huid. De geur is heerlijk: een zachte geur, er zit een vleugje notengeur aan, heel fijn! De pompflacon zorgt ervoor dat je de olie op een hygiënische manier kunt doseren, zonder dat alles eronder komt te zitten. Ook is de olie superzuinig! Met een paar pompjes heb ik mijn hele lichaam ingesmeerd. Het fijnste is dat mijn huid binnen een paar dagen niet meer jeukte. Zelfs toen ik in het verdere verloop van de zwangerschap nog meer opblies van al het vocht dat ik vasthield en mijn huid nog meer oprekte, verzorgde deze Body Oil mijn huid goed. Ik ben dus heel positief over de Hannah Body Oil en ben van plan mijn huid hier nog jaren mee te verzorgen!

[easy-image-collage id=7702]

Hannah Body Oil is verkrijgbaar bij diverse Hannah Huidcoaches en verkooppunten. De olie kost €43 per pompflacon van 500 ml.

Liefs Karin