Af en toe kom ik bij Action en zoals altijd loop ik weer tegen dingen aan die mijn nieuwsgierigheid wekken. Toen ik laatst bij Action was zag ik iets (voor mij) nieuws in de babyschappen liggen: een handschuim om zonder water en zeep handjes te wassen. Ook spotte ik een nieuwe luiercrème van Action. Ik besloot beide mee te nemen en heb ze grondig getest. Is ’t wat of kun je het beter laten liggen? Lees maar mee!

Babyverzorging bij Action

De Action: beter kom ik daar niet te vaak, want ik neem ál-tijd meer mee dan de bedoeling was. Zo ook tijdens mijn laatste bezoekje, want iedere keer als ik er ben loop ik even naar het schap met babyspulletjes. Ik kom er altijd voor luierzakjes en neem regelmatig andere babyverzorging bij Action mee. Deze keer viel mijn oog op twee (voor mij) nieuwe artikelen. Namelijk een handschuim voor het wassen van de handjes zonder water en zeep én een luiercrème. Ik nam beide mee en we hebben ze de afgelopen weken grondig getest. Ik vertel vandaag meer over onze bevindingen!

Review getest ervaring met Luiercreme van Action en Handschuim van Action handen wassen zonder zeep baby babyverzorging low budget - Mama's Meisje blog

Luiercrème van Action

Babybilletjes horen zacht en roze te zijn, maar helaas kunnen ze door allerlei omstandigheden erg veel last bezorgen voor je kleintje! Tandjes, het niet kunnen verdragen van bepaalde voeding of zelfs overgevoeligheid voor de luiers: erg vervelend en dan is het fijn als je een product vindt dat het leed verzacht. Ik was erg benieuwd naar deze luiercrème van Action. Deze is van het merk Baby Needs en de verpakking beloofd dat er 0% parfum en 0% kleurstof in zit. Ik zie dat deze luiercrème zinkoxide bevat, iets waar ik niet zulke goede ervaringen mee heb. Deze luiercrème van Action is trouwens geurloos. Maar we namen de proef op de som en gebruikten het een tijdje. Onze conclusie is dat deze luiercrème niet onderdoet voor elke andere luiercrème op basis van zinkoxide die we tot nu toe gebruikt hebben. Of je nu Sudocrem of een ander (huis)merk neemt ter vergelijk: voor ons werkt deze luiercrème van Action hetzelfde. Tegen kapotte billen ben ik eigenlijk meer gecharmeerd van de crème van Aldanex, omdat zinkoxide de huid uitdroogt en Aldanex juist een beschermend laagje aanbrengt zonder de huid verder te irriteren. Tenminste, dat is onze ervaring. Maar gelukkig zijn er ook tal van mama’s die wél goede ervaringen hebben met luiercrème op basis van zinkoxide! In dat geval kun je deze luiercrème van Action met een gerust hart proberen :) Een tube luiercrème van Action kost €0,99 (inhoud: 56 gram).

Wist je dat Action ook luiers verkoopt? Mama’s Meisje testte ze uit, lees hier meer!

Review luiercreme van Action billenzalf billencreme zinkzalf zinkoxide babyverzorging baby verschoning getest ervaring tube en verpakking ingrediënten - Mama's Meisje blog

Review luiercreme van Action billenzalf billencreme zinkzalf zinkoxide babyverzorging baby verschoning getest ervaring - Mama's Meisje blog

Review luiercreme van Action billenzalf billencreme zinkzalf zinkoxide babyverzorging baby verschoning getest ervaring wit - Mama's Meisje blog

Handen wassen zonder zeep: handschuim van Action

Dagjes uit, vakantie, onderweg zijn en dan een peuter bij je hebben die na het eten van haar broodje jam vieze handen heeft. Helaas: er is geen kraan in de buurt dus handen wassen gaat wat lastig! Nu kennen we allemaal de snoetenpoetsers en lotiondoekjes, maar er zijn ook andere oplossingen. Met bovenstaande situaties in mijn achterhoofd besloot ik de handschuim van Action in mijn mandje te mikken en het uit te testen. De vakantie komt er weer aan en als het een fijne tip is om te delen, dan zijn er weer veel mama’s mee geholpen! De flacon neemt in ieder geval weinig ruimte in beslag en beloofd schone handen zonder gebruik van water en zeep. Dit handschuim van Action bevat geen parfum en geen alcohol. Met één pompje komt er voldoende schuim uit om mijn handen te ‘wassen’. Het schuim is geurloos en voelt fris aan op mijn handen. Wel duurt het even voordat het droogt en er lijkt een plakkerig laagje te ontstaan. Dit droogt later wel in, waardoor mijn handen zacht aanvoelen, maar toch blijft het gevoel dat ik ‘iets’ op mijn handen gesmeerd heb. Het plakt dan overigens niet meer, het heeft meer een soort handcrème effect. Ook Suus heeft dit handschuim van Action een paar keer geprobeerd, onder andere na het eten van een broodje jam. Haar handen voelen wel schoon, maar er gaat niets boven water en zeep. Conclusie: een ultieme vervanger is het niet, maar wel handig voor onderweg. als er geen kraan in de buurt is. Een flacon handschuim van Action kost €0,69 (inhoud: 50 ml).

Review getest ervaring handschuim van Action handen wassen zonder water en zeep oplossing - Mama's Meisje blog

Review getest ervaring met handschuim van Action handen wassen zonder water en zeep vakantie dagje uit verzorgingstas luiertas babyverzorging baby ingrediënten verpakking - Mama's Meisje blog

Handschuim van Action review getest ervaring handen wassen zonder zeep produten baby babyverzorging - Mama's Meisje blog

Heb jij de luiercrème van Action of het handschuim van Action al geprobeerd? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence