Onlangs mocht ik voor mijn meisjes iets leuks uitzoeken in de webshop van Bulbby. Vandaag laat ik zien wat ik voor ze heb uitgekozen en mag ik zo’n zelfde set weggeven aan één van mijn lezers! Kijk je mee?

Personaliseren met Bulbby

Via Instagram had ik Bulbby al eens gespot en na een kijkje op de website werd ik helemaal enthousiast! Ik mocht iets leuks voor mijn meisjes uitzoeken en dat was nog een flinke uitdaging. Bij Bulbby kun je namelijk producten bestellen die gepersonaliseerd kunnen worden! Voor baby’s en kinderen hebben ze allerlei toffe items die je kunt costumizen met de naam van de gelukkige en een leuke afbeelding. Na lang wikken en wegen (want: zoveel leuks!) besloot ik om voor Niene het koffertje te bestellen. Voor Suus koos ik het rugzakje.

img 3844

Rugzakje met naam voor kinderen

Het rugzakje met naam heeft een ideale afmeting, waardoor het niet te groot is en gebruikt kan worden vanaf het moment dat je kindje geboren wordt tot ongeveer zes jaar. Bij het ontwerpen in de online editor kon ik uit zes verschillende kleuren kiezen en nog eens 76 verschillende opdrukken. Ook de opdrukkleuren zijn in verschillende kleuren mogelijk, gewoon even uitproberen in de editor wat je het mooist vindt! Ik koos voor een rugzakje in mint-zilvergrijs met de opdruk van een schaapje in het wit en de naam van Suus in het grijs. Suus is nu net twee jaar en als zij de rugzak op haar rug heeft, zit het qua grootte prima. De schouderbanden zijn verstelbaar en de rugzak is gemaakt van stevig, soepel en waterafstotend materiaal. Ook de ritsen lopen goed, iets was ik erg belangrijk vind als ik naar een nieuwe tas voor de kindjes kijk. Wij namen het rugzakje mee tijdens ons uitje naar Wildlands, een maandje geleden. We deden er wat speelgoed, eten en drinken in voor Suus. Dit paste allemaal perfect en er zitten ook nog twee handige vakjes aan de zijkant. Zo kan er altijd precies genoeg in voor een dagje weg of een familiebezoekje. En Suus wil natuurlijk zélf haar tas dragen ;)

bulbby rugzak koffer winactie

bulbby rugzak koffer winactie1

Koffertje met naam

Voor Niene besloot ik het koffertje met naam te bestellen. De grootte is perfect voor een nachtje logeren of om speelgoed in te doen. Voor Niene koos ik een opdruk met een hartje en haar naam in grijs. De opdruk staat heel mooi op het mint-zilvergrijze koffertje, dat net als de rugzak van een degelijke kwaliteit is. Er past ook redelijk veel in en het eerste uitje mét koffertje staat al gepland. Binnenkort gaan beide dames namelijk een weekend uit logeren bij opa en oma, dus pakken we de rugzak en het koffertje er natuurlijk weer bij! Bij Bulbby kun je trouwens ook terecht voor gepersonaliseerde items voor de grote mensen :)

img 3854

bulbby rugzak koffer winactie2

WIN: Gepersonaliseerde rugzak én koffertje van Bulbby!

Niet alleen mijn meisjes werden verblijd met een prachtige gepersonaliseerde rugzak én koffertje van Bulbby… Ik mag ook zo’n set weggeven aan één van mijn lezers! Wil je kans maken op deze toffe prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten hoe de rugzak en het koffertje eruit gaan zien als jij wint! Welke kleur kies je? En voor welke opdruk ga je? Ik ben heel benieuwd!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 8 augustus 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 12 augustus bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.