Een tijdje geleden ontving ik een tas vol met producten van Garnier. Inmiddels heb ik het grootste gedeelte gereviewd en zijn we nu gekomen bij het laatste gedeelte van de review.

GARNIER Skin Naturals Essentials Zuiverende Reinigingsgel

Gemengde tot vette huid. In deze tube met een inhoud van 150 ml zit een heldere gelachtige substantie.

Wat zegt Garnier over deze reinigingsgel?

De Essentials zuiverende reinigingsgel reinigt effectief en verwijdert talg, onzuiverheden en vuil. Daarnaast matteert het de huid en verfijnt het de poriën voor een perfect schone en gezuiverde huid. Gebruik van de reinigingsgel: Breng twee keer per dag aan op een vochtig gezicht. Masseer lichtjes en accentueer voorhoofd, neus en kin. Grondig afspoelen. Vermijd de oogcontouren. Gebruik in combinatie met een vochtinbrengende crème.

Mijn ervaring met deze reinigingsgel

Zoals ik in de vorige reviews al aangaf, douche ik altijd ’s avonds. Omdat ik overdag make-up draag, vind ik het heerlijk om een goede reiniger te hebben, zodat ik echt een schoon gezicht heb voordat ik naar bed ga. Deze reiniger heb ik één maal per dag gebruikt, omdat het me niet nodig lijkt om twee keer per dag zo ‘rigoureus’ mijn huid schoon te maken. Eerst maak ik mijn gezicht nat, vervolgens smeer ik een beetje van de gel op mijn gezicht en masseer het goed in. De gel laat zich goed uitsmeren en is makkelijk te verdelen over mijn gezicht. Daarna spoel ik mijn huid grondig af onder de douche. Ter controle reinig ik na de tijd éénmalig mijn huid met een micellair reinigingsdoekje. En het resultaat is geweldig, want de make-up is echt niet meer terug te vinden op dit doekje (op mijn oog make-up na, maar de oogcontouren moeten vermeden worden). Het geeft dus een goed en schoon resultaat! Daarna smeer ik mijn huid nog in met een hydraterende nachtcrème.

Deze reinigingsgel kost €5,29 per verpakking en is verkrijgbaar bij de drogist.

Garnier Micellair Reinigingswater

3 varianten:
– gevoelige huid
– gevoelige & gemengde huid
– langhoudende en waterproof make-up

In de vorige review testte ik de Pure Active versie van het micellair reinigingswater. De andere drie varianten die ik in het pakket had zitten, heb ik ook getest. In principe is het gebruik voor alledrie hetzelfde. Het is dus even de vraag welk huidtype je hebt en op basis daarvan kun je een micellaire reiniger kiezen die daarop toegespitst is.
Ik vind het in ieder geval een heel handig product, het kost weinig tijd om je huid goed schoon te krijgen!

WINACTIE!
Suji 100%

Mama’s Meisje geeft een pakket van GARNIER weg met daarin:
– Skin Naturals Micellair Reinigingswater Gevoelige Huid (125 ml)
– Skin Naturals Zuiverende Reinigingsgel Gemengde tot Vette Huid (150 ml)
– Skin Active Micellair Reinigingswater Langhoudende en Waterproof Make-up (400 ml)
– Een leuke handdoek

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?
– Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
– Laat in de reactie onder deze blog weten op welke manier je deze winactie hebt gevonden!
– Bij 100 likes op Facebook verloot ik het pakket onder alle reacties die onder de blog geplaatst zijn!

Succes!