In augustus luidde Garnier de ‘Schone Gezichten Week’ in om het belang van een schoon gezicht onder de aandacht te brengen. Ik deed mee aan de winactie en won een super uitgebreid pakket, voor één jaar lang een schoon gezicht!

Mijn reinigingsroutine

Ik heb de producten gereviewd en zal in 3 delen vertellen wat mijn ervaringen waren met de producten van Garnier! Maar eerst zal ik vertellen wat tot nu toe mijn reinigingsroutine was. Zowel ’s ochtends als ’s avonds reinig ik mijn huid. Ik douche altijd ’s avonds dus de volgorde verschilt per moment van de dag. Ik gebruikte 4 producten om mijn huid te reinigen: een reinigingsmelk, een tonic, een facewash en een scrub. De laatste twee wisselde ik af: de facewash gebruikte ik dagelijks en de scrub gebruikte ik twee keer per week voor meer grondige reiniging. Na het reinigen gebruikte ik een verzorgende dag- of nachtcréme. Tijdens en na de zwangerschap merkte ik dat mijn huid is veranderd. Ik was zoekende: welk product past nu bij mijn type huid? Als eerst heb ik de Micellaire Reinigingsdoekjes van Garnier getest.

GARNIER Micellaire Reinigingsdoekjes

Alle huidtypes, geschikt voor de gevoelige huid

Azra 100%
In deze fris ogende, lichtroze verpakking zitten 25 doekjes. Als je ze gebruikt, is het zaak dat je de zelfklevende strook onmiddelijk weer dichtdoet, om uitdrogen van de doekjes te voorkomen.

Wat zegt Garnier over deze doekjes?

De Essentials Micellair Reinigingsdoekjes reinigen, verwijderen make-up en verzachten in één beweging het gezicht, de ogen en de lippen. Deze zachte en geurloze formule is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Afspoelen is niet nodig.


Mijn ervaring met deze reinigingsdoekjes

De doekjes zijn ontzettend zacht! Ze zijn vochtig, maar niet te. Bij het gebruik blijft er dus geen hele vochtige laag op mijn gezicht zitten. Het droogt snel op. De doekjes voelen fijn aan op mijn gezicht. Het verwijderen van mijn waterproof mascara gaat niet in één beweging, maar verder zie ik wel dat er veel meer vuil op het doekje achterblijft dan normaal gesproken op de wattenschijfjes die ik gebruik. De verpakking beloofd dat de doekjes geurloos zijn en dat klopt.  De doekjes zijn alcoholvrij en hypoallergeen. Ondanks dat, heb ik na gebruik een beetje een trekkerige huid. Ik voel dat mijn huid behoefte heeft aan een verzorgende crème. Daarom heb ik direct de Garnier SkinActive Hydra Bomb Ultra Hydraterende Antioxidant Dagcrème getest.

De reinigingsdoekjes kosten €3,99 per verpakking en zijn verkrijgbaar bij de drogist.

GARNIER SkinActive Hydra Bomb Ultra Hydraterende Antioxidant Dagcrème

In de verpakking zit een 50 ml pompflesje met dagcrème.

Wat zegt Garnier over deze crème?

Hydra Bomb 3-in-1 intens hydraterende dagcrème 24H, vermindert fijne lijntjes en biedt bescherming tegen UV-stralen.Meer dan een hydraterende dagcrème, is deze verzorging een bom van doeltreffendheid die het vochtpeil van de huid oplaadt en deze helpt te beschermen tegen externe agressies. De innovatie: een nieuwe generatie ultra-lichte textuur die de doeltreffendheid van 2 antioxidanten Amla en Granaatappel extract combineert met een UVA en UVB bescherming en een hoge concentratie aan hydraterend serum

Mijn ervaring met deze dagcrème

Als eerst een advies: als je deze crème gaat gebruiken, druk dan niet te hard op het pompje. Er komt teveel crème uit als je dat wel doet, ben ik achter gekomen ;). Kom ik meteen op het eerste wat opvalt: je hebt hier maar weinig van nodig. De crème is vrij dun en smeert goed uit. Zuinig in gebruik dus! De geur is lekker fris en na het insmeren voelt mijn huid zacht aan. Het trekkerige gevoel in mijn huid is weg, het voelt verzorgd en er blijft geen plakkerige laag achter. Ook het aanbrengen van mijn dagelijkse make-up gaat prima. Sinds het gebruik van deze crème lijkt mijn huid minder te glimmen en daarom ga ik de crème opmaken, om over een tijdje te beoordelen of dit mijn vaste dagcrème gaat worden.
Deze dagcrème kost €8,99 per verpakking en is verkrijgbaar bij de drogist.Binnenkort review ik meer uit mijn Garnier goodybag :)
img_8216
Kende jij de micellaire reinigingsdoekjes van Garnier al? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!