Assepoester, Doornroosje en Sneeuwwitje: move over. Sinds de release van de film Frozen gaat menig meisjeshart sneller kloppen bij de aanblik van de prachtige Elsa en het ‘krijg dit maar eens uit je hoofd liedje’ Let it go… Ben je nog op zoek naar een cadeau-idee voor onder de kerstboom? Dan hebben wij een leuke tip voor je! Ilse en Elin ontvingen de Frozen Elsa pop met pianojurk en vertellen vandaag over waarom dit zo’n succes is! 

Let it gooooo!

Let it goooo! Let it goooo!” Dat is bij ons thuis het meest gezongen liedje door Elin. Een echte mini-Frozen-fan dus. Eigenlijk wist ik daarom bij voorbaat al dat het product dat ik mocht gaan reviewen wel in de smaak zou vallen. Maar dat Hasbro’s Frozen Elsa pop met Pianojurk zo’n betoverend succes zou worden had ik niet verwacht.

De pop op zich is al een plaatje, met haar prachtige blauwe jurk met daarop glinsterende ijssterren. Voor Elin was het dan ook liefde op het eerste gezicht en dat terwijl de pop op dat moment nog in de verpakking zat. Ze had dus nog niet eens in de gaten dat het om een wel hele magische Elsa pop ging, namelijk een Elsa pop met een heuse pianojurk. Met deze pop heeft je zoon of dochter de mogelijkheid om zelf ‘Let it go’ te pingelen op en met behulp van de prachtige pianojurk van Elsa.

Review Frozen Elza door Ilse

Elsa pop: betoverend en muzikaal

Elsa wordt geleverd in een mooie doos, inclusief een uitgebreide gebruiksaanwijzing en (daarmee heeft Hasbro bij mij al eens eerder punten gescoord) batterijen! Instant-speelplezier dus. Als je op het knopje vlak onder de hals van de pop druk speelt zij de Disney-hit ‘Let it go’. Je kindje kan het nummer mee pingelen door de oplichtende sterren te volgen. Ook is er een mogelijk om ‘vrij’ te spelen. Het zal geen etude van Chopin worden maar en simpel melodietje is al snel gemaakt. Zelf speel ik piano (op een echte piano dan hè?) dus met speelgoed waarmee kinderen spelenderwijs een beetje muzikale vorming meekrijgen ben je bij mij op juiste adres.

Het geluid wat uit de pop komt is een aangename verrassing. Uit het meeste speelgoed dat geluid maakt komt een onaangenaam, schel geluid waar je als ouder al snel genoeg van hebt (dan zijn die batterijen in een keer ook wonderbaarlijk snel leeg…). De Elsa pop heeft volgens mij een behoorlijk installatie onder haar jurk want het geluid is voor een speelgoedpop echt goed. Fijn voor alle partijen, zou ik zeggen. Als er een paar minuten niet met de pop gespeeld wordt schakelt zij zichzelf uit en kondigt dit aan door een snelle toonladder te spelen. Leuk detail en reden voor Elin om bij het horen van de toonladder snel de pop weer aan te zetten om vervolgens weer luidkeels het ‘Let it gooooo’ mee te zingen. Ze kan er geen genoeg van krijgen.

IMG 20171209 WA0001

Frozen Elsa pop met pianojurk is een succes!

De pop is volgens de doos geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit kan ik beamen. De pop bevat, afgezien van de schoentjes die Elsa draagt, geen kleine, gevaarlijke onderdelen en is makkelijk te bedienen. Mijn man en ik moesten even geduld hebben maar wij mochten uiteindelijk ook even de pianojurk uitproberen en eigenlijk werkt het best verslavend. Echt lang mochten we niet genieten want Elin laat deze magische Elsa pop met pianojurk niet los en ook niet gaan!

Frozen Elsa pop met pianojurk is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor €34,99.

Is jouw kindje ook zo’n Frozen fan? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Ilse