Onderweg met de mini’s in de auto worden er wel eens koekjes gegeten of gebeurt er een ongelukje… Van Dooky ontving ik voor onze autostoeltjes twee Seat Covers en sindsdien gaan de zusjes matching mee op pad in de auto! Vandaag vertel ik hoe deze hoezen ons bevallen én mag ik ook een set weggeven! Lees je mee?

Nieuwe collectie Dooky Seat Covers

Tijdens de Geboorte Giveaway vertelde ik al over mijn goede ervaringen met de Original Dooky Covers. Vooral nu we weer volop zonnige dagen achter de rug hebben, gebruik ik deze veel tijdens het wandelen met Niene. Maar er is meer van Dooky. Als we tegenwoordig op pad gaan met onze family of four, dan zit de achterbank vol! Een Maxi-Cosi én een autostoeltje, wat een gezelligheid om met beide dames op pad te gaan! Om onze autostoeltjes goed te beschermen, ontvingen we van Dooky twee hippe hoezen: De Dooky Car Seat Cover 0+ en de Dooky Car Seat Cover 1. Ook ontving ik een Dooky Hoody en Universal Pads voor het autostoeltje van Niene in bijpassend design, namelijk Light Grey Crowns. Er zijn recent nieuwe designs geïntroduceerd, waarvan het grijze design met kroontjes er één is. Hoe leuk is het dat de zusjes nu op matching hoezen in het autostoeltje zitten?

review dooky seat covers

seat cover banner 2018 b

img 2371

Ervaring met de Dooky Seat Covers

Toen ik de Seat Covers van Dooky binnenkreeg, heb ik ze gelijk om de stoelen heen gedaan. Het fijne is dat deze hoezen universeel zijn. Niene zit in een groep 0+ stoeltje en Suus in een stoel uit groep 1. Wij hebben beide autostoeltjes van Maxi-Cosi en de hoezen passen perfect. Zelfs het aanbrengen van de hoes om de Pearl autostoel (inclusief hoofdsteun!) gaat prima en bij beide autostoeltjes sluit de stof goed aan. Op de Maxi-Cosi voor Niene heb ik ook de Hoody en de Universal Pads gedaan, zeker met het zonnige weer is de Hoody voor haar erg prettig als bescherming tegen de zon. De Pads maken het geheel af, want dan is de gehele autostoel in dezelfde stijl aangekleed! Onderweg kan er natuurlijk wel eens een ongelukje gebeuren of, bij langere ritjes met de auto, wordt er door Suus wel eens gegeten in het autostoeltje. Het fijne is dat de hoezen de stoeltjes nu beschermen tegen vuil en wat dacht je tegen de invloed van de zon? De auto staat natuurlijk regelmatig in de zon en daardoor kan de stof van de originele bekleding makkelijk verkleuren. Maar onze stoeltjes zien er dankzij het gebruik van hoezen nog als nieuw uit. De Dooky Car Seat Cover 1 bestaat uit twee delen. Een deel voor om de stoel en een deel voor om de hoofdsteun. Hierdoor kan de hoofdsteun nog steeds makkelijk versteld worden en ook het aansnoeren van de gordels is bij beide stoeltjes geen probleem wanneer de hoes eromheen zit Doordat de hoezen universeel zijn, zijn ze zowel geschikt voor 3-punts als 5-punts gordels. De hoezen zijn wasbaar op 30 graden en o.a. verkrijgbaar bij bol.com.

review dooky seat covers1

review dooky seat covers2

WIN: Set Dooky Seat Covers 0+ & 1 (Light Grey Crowns)

Niet alleen ik mocht een set Seat Covers van Dooky ontvangen, ik mag ook een set weggeven! Deze set bevat een Seat Cover 0+ en een Seat Cover 1, beide in het design Light Grey Crowns (zoals op de foto’s te zien is). Wil jij kans maken op deze prachtige set? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze set stoelhoezen
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 13 juni 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 16 juni bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

liefs karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking