Een tijdje geleden ontving ik van Cool Bear een proefpakket met daarin enkele van hun producten! Omdat Suus nog te klein is om deze limonade te proberen, heb ik mijn nichtje als proefkonijn gebruikt. Ik vertel jullie vandaag wat we ervan vonden!

Limonadesiroop

Mijn nichtje drinkt voornamelijk water en afgekoelde thee. Maar af en toe wil ze toch iets anders drinken. Mijn zusje kocht eerder limonadesiroop in een light versie voor haar. Toen ik het pakket had ontvangen, hebben we samen de verschillende smaken getest en vandaag vertel ik wat we ervan vinden!

SAM 1547
Cool Bear is een vruchtenlimonade die gemaakt wordt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De zoetstof uit het plantje Stevia (honingkruid) waarmee Cool Bear gezoet is, bevat nul calorieën en nul koolhydraten. Daarnaast heeft het een antibacteriële werking, wat beter is voor het gebit. Omdat het zoetstofje uit Stevia niet door het lichaam wordt opgenomen (het komt direct in de dikke darm), heeft het nagenoeg geen effect op de bloedsuikerspiegel. Verder bevat Cool Bear geen kleurstoffen, geen aspartaam (een zoetstof) en is er geen suiker aan toegevoegd.
Ik ben heel benieuwd hoe de smaak zal zijn en hoe mijn nichtje het drinken vindt! We hebben 3 verschillende varianten geprobeerd.

 

Cool Bear Vruchtensiroop Aardbei

SAM 1550
We beginnen met de Vruchtensiroop in de smaak Aardbei. Dit is gewoon ouderwetsche limonade, dus aanlengen met water! Ik proef ‘m zelf ook en vind de smaak iets te waterig. Maar als ik meer limonade in verhouding tot water gebruik, is de smaak juist te zoet! Dus kijken we naar het oordeel van de kleine dame: die vindt de smaak ‘wel lekker, maar niet zo‘. Oke! Geen nr 1 plekje voor de vruchtensiroop dus!

 

Cool Bear Fruit Drops Mandarijn-Citrus

SAM 1551Tijd voor de volgende smaaktest: we proeven de Fruit Drops. Dit zit in een klein flesje en is zo sterk geconcentreerd, dat je er maar één drupje van in een glas water hoeft te doen. In één verpakking zit op deze manier voldoende voor 30 glazen limonade. Deze vind ze beter smaken dan de aardbei. Zelf vinden we ‘m wel fris smaken, maar wij zijn duidelijk meer suikers gewend, want we vinden deze smaak iets aan de flauwe kant. Wel vinden we de verpakkingen ideaal om mee te nemen, er zijn ook andere smaken verkrijgbaar: Framboos-Cranberry en Cassis-Appel.

 

Cool Bear Fruit Drink Cassis-Appel

SAM 1553
De laatste variant is de Fruit Drink in de smaak Cassis-Appel. Deze steekt er echt met kop en schouders boven uit! Ze is er gek op. Deze pakjes zijn ook heel handig om mee te nemen. De smaak benaderd de limonade die we gewend zijn nog het meest.

 

 

 

Natuurlijk is deze test geheel persoonlijk, want smaken verschillen! En ik ben van mening dat je ook snel kunt wennen aan andere smaken. Als ik bijvoorbeeld Suus straks alleen maar Cool Bear te drinken geef wanneer ze een glaasje limonade krijgt, dan zal ze niet anders weten. En als mijn nichtje het een tijdje drinkt, dan is ze er ook zo aan gewend. Ik vind het schrikbarend om te zien hoeveel suikerklontjes er omgerekend in sommige frisdranken en vruchtensappen zitten. Daarom is onze eindconclusie dat Cool Bear een super alternatief is voor deze suikerhoudende dranken!

En de mevrouw van de limonade-keuring vond het geweldig om mee te doen, maar de tekening die erbij zat vond ze nog het allerleukst! Die is trouwens voor iedereen uit te printen via de website van Cool Bear. Als je ‘m instuurt, maak je kans op een leuk verrassingspakket.

SAM 1554Win een Cool Bear Pakket!

Mama’s Meisje is de beroerdste niet! Ik kreeg een groot pakket van Cool Bear, dus ik stel ook een gedeelte beschikbaar voor een winactie. Ben je benieuwd of jouw mini’s net zo enthousiast zijn over Cool Bear als mijn nichtje? Doe dan het volgende:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in de comment weten waarom jij het pakket wilt winnen en wie weet kan je je oogappeltjes binnenkort ook aan een smaaktest onderwerpen.
  • De winnaar wordt op 11 januari bekend gemaakt op deze blog!

Bewaren

Bewaren