Van the Body Shop ontving ik iets nieuws: Body Yogurt. Ik probeerde het uit en vertel vandaag wat ik van deze smeersels vind! Lees je mee?

Smeren, smeren, smeren!

Na iedere douchebeurt smeer ik mijn huid altijd in met crèmes, lotions of body butter. Dit moet ik absoluut niet overslaan, omdat mijn huid dan gaat trekken en jeukerig wordt. Omdat ik dol ben op uitproberen, zijn er al heel wat producten de revue gepasseerd. Maar van the Body Shop heb ik nog nooit iets gebruikt en daarom vond ik het ontzettend leuk toen ik een pakketje met drie verschillende soorten Body Yogurt van the Body Shop ontving! Ik probeerde ze stuk voor stuk uit en vertel vandaag hoe het beviel.

img 2425

Producten van the Body Shop

Natuurlijk zie ik the Body Shop regelmatig voorbij komen bij andere bloggers en ook tijdens een shopsessie in de stad ben ik er wel eens langs gelopen, maar nooit eerder gebruikte ik een product uit het assortiment. Producten van the Body Shop zijn altijd 100% vegetarisch en daarnaast hebben ze ook producten die 100% veganistisch zijn. De producten worden niet op dieren getest en zijn geschikt voor een gevoelige huid. Naast fysieke winkels heeft the Body Shop ook een webshop waar je een groot gedeelte van het assortiment online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen.

LEES HIER ALLES OVER DE CHRISTMAS COLLECTION VAN THE BODY SHOP

body shop body yogurt

Review Body Yogurt the Body Shop

Ik ontving drie varianten van de Body Yogurt: British Rose, Moringa en Mango. Daarnaast zijn er nog drie andere varianten: Almond Milk, Strawberry en Coconut. De geuren van de Body Yogurt zijn stuk voor stuk heerlijk, maar Moringa is wel mijn favoriet! De structuur is licht, fris en lijkt qua dikte een beetje tussen yoghurt en gel in te zitten. Na het douchen breng ik de Body Yogurt aan en trekt het supersnel in. Echt een voordeel, want bij de wat vollere crèmes en smeersels moet ik soms best lang wachten voordat het is ingetrokken. Nu kan ik al snel mijn kleren weer aantrekken en met het warme weer is het fijn dat het niet plakkerig is. En hoewel de Body Yogurt erg licht is, voedt het mijn huid wel voldoende en heb ik dus geen last van een trekkerige of jeukerige huid na het douchen. Ik ben dus enthousiast en de kans is groot dat ik vaker iets van the Body Shop ga uitproberen! Deze Body Yogurts zijn te koop bij the Body Shop, in de winkel en online, voor €10 per stuk (200 ml).

img 2426

Smeer jij je huid in na het douchen? Ken je de producten van the Body Shop en hoe is jouw ervaring hiermee? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

liefs karin