Wie kent de veterstrikdiploma’s van vroeger nog? Ik weet nog hoe trots ik was dat ik er eentje kreeg en heb ‘m nog ergens tussen mijn ‘spullen van vroeger’. Deltas heeft nu een superleuk hulpmiddel om veters strikken en nog véél meer kleine mijlpalen te vieren: Reuzeleuke diploma’s voor kinderen! Ilse vertelt er vandaag meer over en we geven ook een setje weg. Lees je mee?

Kleine mijlpalen

Jas aantrekken, tandenpoetsen, veters strikken, speelgoed opruimen: het zijn allemaal van die dingen die je kindje in zijn of haar eerste levensjaren onder de knie moet krijgen. En juist die dingen die ‘moeten’ kunnen soms wel eens wat strijd opleveren. En dat wil je nou juist niet hebben; bij het zelf leren doen van allerhande dagelijkse dingen gaan wij thuis liever voor de positieve benadering. Belonen als iets goed gaat dus!

Collage Reuzeleuke diploma's voor kinderen Deltas - Mama's Meisje Blog

Groot worden wordt nog leuker!

De uitscheurbare diploma’s van Deltas Reuzeleuke Diploma’s voor Kinderen helpen je kindje motiveren om die kleine mijlpalen in hun jonge leventje op een positieve manier te bereiken. Het zijn diploma’s voor mijlpalen zoals fietsen, jas aantrekken, tandenpoetsen, opruimen en ook nog een aantal blanco diploma’s waar je zelf een mijlpaal of een hoogtepunt op kunt invullen. Om de diploma’s helemaal echt te maken kan je ook nog de naam van je kindje invullen en de datum van afgifte (ook leuk voor later). Net echt! Zo wordt groot worden wel heel erg leuk!

Review Reuzeleuke Diploma's voor Kinderen Deltas Kleine Mijlpalen - Mama's Meisje Blog

‘Reuzeleuke diploma’s voor kinderen’ (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044750393) is verkrijgbaar voor €14,95 in de boekhandel en online

WIN: Reuzeleuke Diploma’s voor Kinderen

We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Reuzeleuke Diploma’s voor Kinderen‘.  Wil je kans maken op deze leuke diploma’s? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de diploma’s.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 26 december 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 29 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.