Vorige week had ik een afspraak in het ziekenhuis. Aangekomen bij de balie, bleek dat ik een uur (!) te vroeg was. Oeps! Gelukkig is het ziekenhuis midden in de stad, dus liep ik daar even naartoe in het zonnetje. En ineens stond ik in de Primark…

Shoppen bij Primark

Ahum, je begrijpt dat dit mij ook overkwam. Maar ik heb geprobeerd er het beste van te maken en ging in één streep naar de kinderafdeling. (Dit is gelogen: ik heb op alle tussenliggende verdiepingen ook wel even rondgesnuffeld tussen al het leuks…). Wat ik kocht voor mijn meisje? Ik laat het je zien in deze shoplog!

Primark voorjaarscollectie

De lente is ook doorgedrongen tot de voorjaarscollectie van Primark. Ik werd helemaal vrolijk van alle zachte kleurtjes, vrolijke prints, lichte denim en fluorescerende details. Het is altijd even goed zoeken, want niet alles uit de collectie vind ik mooi, maar ik heb een paar leuke items voor Suus gescoord!
Te beginnen met deze t-shirtjes. Ik heb ze in een maat groter gekocht, zodat Suus ze over een maandje of 2/3 aan kan.
Primark voorjaar 2017Er waren superveel verschillende shirtjes te krijgen, ik heb deze vier gekozen. Bedoeld voor op de opvang, want Suus maakt haar kleren daar vaker vies en dan doe ik haar niet de duurste kleding aan ;) Bijkomstig voordeel: ze zien er nog adorable uit ook!

Babykleertjes bij Primark

Ik liep tegen een hele lieve trui aan. Met een soort veter is het woordje Lovely erop geschreven. Ik wil! Bij Primark zie je heel veel kleding met konijntjes erop. Het één vind ik wat schreeuwerig, maar de gestreepte trui vond ik way too cute… Vooral de gebloemde vlakken op de ellebogen… LIEF!

Primark voorjaar 20172

Denim doet het altijd goed. Er hingen veel donkere spijkerbroekjes: ik heb een denimlegging meegenomen (links op de foto) en een jeans in iets lichtere wassing. De jeans is verstelbaar in de band, dat is ideaal want heb ‘m een beetje op de groei gekocht. Sokken kun je volgens mij niet genoeg hebben, ik weet niet waar die dingen blijven maar Suus heeft er weer 5 paar bij. En heb je het schattige haarbandje gezien? Ik had geluk: het was de laatste die er hing :D

Vrolijke bloemetjes en zachtroze details

Primark voorjaar 20171

Ik heb het beste voor het laatst bewaard: de bloemetjes! Die jumpsuit vind ik zooo wijs, met het vestje kan het al in het voorjaar, maar op warme dagen kan het ook zonder (eventueel een zachtroze romper eronder). De leggings en shirtjes gingen in duopak. Leggings vind ik het fijnst voor Suus, ze vallen soepel en dan kan ze fijn rollen en trappelen in de box. Het roze shirt heeft een hartvormige applicatie dat is gemaakt van allerlei bloemetjes. Sweet!

Ik ben helemaal vrolijk geworden na deze shopsessie en kan niet wachten om Suus alles aan te doen. Eerst even uitwassen natuurlijk! Wat vind jij van deze shoplog? Heb je de collectie al gezien bij Primark? Ik ben benieuwd naar je reactie in de comment of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin