Iets meer dan een week geleden werden m’n hubby en ik ’s morgens wakker in het van der Valk hotel in Zwolle! We hebben genoten van een heerlijk verblijf en daar wil ik jullie graag van mee laten genieten door middel van een PhotoLog!

De entree is heel stijlvol, een warme sfeer door de aardetinten die gebruik worden in combinatie met de luxe meubels en marmer. Bij de receptie krijgen we informatie over het Live Cooking buffet en het ontbijt de volgende ochtend. Daarna gaan we met de lift naar de 5e verdieping, waar we gebruik mogen maken van kamer 515.

De kamer is super ruim en de stijl van de rest van het hotel is doorgetrokken in de kamers. De badkamer is uitgerust met een bad en een stortdouche, helemaal niet vervelend!

Nadat we onze spullen op de kamer hebben gebracht, gaan we even wandelen rond het  hotel. Ikea is vlakbij en aangezien het slecht weer is, gaan we daar even rondkijken en koffie drinken (ik drink thee haha). Dan is het weer tijd om terug te gaan naar het hotel, waar we Live Cooking gaan doen!

Ik heb nog nooit zoveel eten bij elkaar gezien. Voorgerechten zoals soep, vis, carpaccio (jaaaa ik wil!), ham met meloen, salade en nog veel meer staan op ons te wachten.

Shine 100%

Daarna gaan we voor een hoofdgerecht. Er is een wokafdeling en dan kun je zelf allerlei groenten en vlees of vis kiezen. Daarna wordt het vers voor je gewokt. Lekker! Ook neem ik wat saté en een schepje aardappelwedges. Smullen!

Het lekkerste wordt natuurlijk voor het laatst bewaard. Het Toetje! Wat een heerlijkheid, gebak, ijs, petit fours, chocoladefondue… Ik heb echt teveel gegeten hiervan!

Ook vond er een historische gebeurtenis plaats, ik nam mijn eerste wijntje sinds 1,5 jaar. Natuurlijk niet gedronken vlak voor en tijdens de zwangerschap en dus ook nog niet sinds de bevalling. Laten we zeggen dat één wijntje genoeg was om mee te beginnen ;)

Cote 100%

De volgende ochtend schuiven we om 9:30 aan bij het ontbijt buffet. Ook hier is zo veel keus, wel heel lekker allemaal!

We zitten in een prachtige zaal. Er is een glazen wand met allemaal wijnflessen erin. Ideetje voor thuis? :P

Na het eten pakken we onze spullen in en is het weer tijd om uit te checken. We hebben een fijn verblijf gehad en ik kan het iedere papa en mama aanraden  om af en toe even wat quality time samen door te brengen! Bij Ikea heb ik veel kerstinspiratie opgedaan, binnenkort meer hierover!

Gaan jij en je geliefde wel eens een nachtje of weekendje weg? Brengen jullie regelmatig tijd samen, dus zonder kindje(s)? Laat het weten in de reacties of op Facebook / Instagram / Twitter?