Het is feest bij Mama’s Meisje! Sinterklaas is weer in het land en dat betekent: cadeautjes! Vandaag vertel ik jullie alles over de Play-Doh Pizza Chef en de Play-Doh Brandweerwagen kleisets. En… mag ik van beide ook een set weggeven! Doe je mee?

Oneindig speelplezier

Niet alleen stimuleert kleien de motoriek en wakkert het de fantasie van mijn peuter aan, het zorgt ook voor oneindig speelplezier. Eerlijk gezegd loopt het hier altijd op ruzie uit als ik begin over ‘opruimen’. Ze kan zich uren vermaken met klei en hoewel het leuk is om figuurtjes te maken met verschillende kleurtjes, brengen de kleisets van Play-Doh haar fantasie altijd nèt iets meer op gang. We waren dan ook erg enthousiast toen we de nieuwste sets van Play-Doh ontvingen: de Play-Doh Pizza Chef en de Play-Doh Brandweerwagen. We hebben ze uitgebreid getest, lees maar mee!

kleisets winactie Sinterklaas mamablogger - Mama's Meisje blog

Play-Doh Pizza Chef

Een kopje koffie, een boterham met kaas of een flesje voor de pop: als zorgzame peuter is Suus er maar druk mee. Mama verzorgen, pop verzorgen, kleine zus verzorgen: het liefst maakt ze eten voor iedereen! Hoe leuk is dan de Play-Doh Pizza Chef waarmee ze vanaf nu haar eigen pizza’s van klei kan maken? Een schot in de roos, want die kleine keukenprinses was helemaal in haar element bij het zien van de pizza oven en alle leuke trucjes die je ermee kunt uithalen. Te beginnen met de pizzabodem, die in het middelste gedeelte (de pizza-oven) worden gemaakt. Vervolgens kun je op diverse manieren allerlei toppings toevoegen. Sliertjes, vormpjes: het lijkt net echt! Als de pizza klaar is, kan deze met de schep op een bordje worden gelegd en worden aangesneden met de speciale pizzasnijder. Er zitten 5 kleuren klei in het pakket, een heleboel accessoires en zelfs een ‘receptenboekje’ met toffe pizza ideeën! Geloof mij maar als ik zeg dat we hier nog héél vaak pizza voorgeschoteld gaan krijgen ;)

De Play-Doh Pizza Chef is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online. Adviesprijs: €24,99

Play-Doh Pizza Chef klei kleiset cadeautip review beoordeling - Mama's Meisje blog

collage review test getest pizza set van play doh - Mama's Meisje blog

Play-Doh Brandweerwagen

Welk kind kijkt er nu niet op tegen de helden van de brandweer? Met de Play-Doh Brandweerwagen kunnen ze voortaan zélf aan de slag met het blussen van brandjes! Deze stoer ogende brandweerwagen is uitgerust met allerlei verrassingen. Zo vond Suus het geweldig om water uit de waterslang te draaien. Er zit een speciaal potje klei bij dat uit meerdere tinten blauw bestaat. Hierdoor ontstaat er een soort 3D-effect en lijkt het op water! Aan de achterzijde van de brandweerwagen kan een brandslang van klei worden uitgerold en de wagen is uitgerust met allerlei malletjes die vormpjes opleveren als badges, vuur, een EHBO-koffer en meer. Ook zit er een schaar bij, zodat er geoefend kan worden met knippen. Al met al is dit een hele avontuurlijke kleiset die garant staat voor uren speelplezier!

De Play-Doh Brandweerwagen is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en online. Adviesprijs: €33,99

Play-Doh Brandweerwagen klei kleiset cadeautip review beoordeling - Mama's Meisje blog

getest test speelgoed review play doh brandweer klei - Mama's Meisje blog

WIN: Eén van deze Play-Doh kleisets!

Wij hebben de Play-Doh Pizza Chef en de Play-Doh Brandweerwagen al uitgebreid getest, maar we mogen van iedere set ook één exemplaar weggeven! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke kleiset van Play-Doh jij graag zou willen winnen: de Pizza Chef of de Brandweerwagen?
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 27 november 2019. De winnaars krijgen uiterlijk 28 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.