Hoe leuk is dit mooie setje voor de allerkleinsten? Een babynestje, bijpassende slab en een luiertasje van Pippelot: Renske mocht het testen namens Mama’s Meisje! Maar dat is niet het enige… Ik mag ook een set weggeven! Wil je kans maken? Lees dan snel verder!

Alles voor je kleintje

Pippelot is typisch zo’n webshop waarvan ik wilde dat ik ‘m eerder had ontdekt… Vorig jaar rond deze tijd liep ik zelf nog hoogzwanger rond, maar inmiddels is mijn baby al bijna een dreumes. Gelukkig heb ik genoeg vriendinnetjes met baby’s, dus toen ik een mooie set van Pippelot mocht uitzoeken om uit te testen, nam ik gelijk contact op met Renske. Zij ontving namens Mama’s Meisje een babynestje, bijpassende slab en een luiertasje van Pippelot! Ze kon kiezen uit allerlei hippe en vrolijk gekleurde stofjes. Pippelot heeft alles voor je kleintje: van babynestjes tot bandana slabbers en van luiertasjes tot een kussenset voor je Stokke stoel! Dat kiezen uit die mooie stofjes was knap lastig (zoveel leuks!), maar het is gelukt. Al binnen 2 dagen kreeg Renske de spulletjes binnen en was gelijk enthousiast bij het uitpakken!

Collage babynestje Pippelot handgemaakt review beoordeling ervaring webshop kraamcadeau idee tip uitzetlijst babyuitzet - Mama's

Geborgen en knus

Een babynestje: zelf ben ik groot fan en heb ik voor mijn beide dames gebruik gemaakt van een nestje. Het gaf ze allebei zo’n rustig en vertrouwd gevoel en in het begin was het ook erg handig om mee te nemen als we ergens naartoe gingen op visite. Renske koos voor het babynestje in de stof ‘Sahara‘ van Pippelot. Zij vertelt hierover:

Bij het uitpakken voelde ik gelijk hoe stevig het nestje is. De rand is goed gevuld met vulling en voelt zacht aan. Ook de bodem is lekker zacht. Het is een mooi formaat nestje. Door het koord kun je het nestje strak aanspannen tot een kleiner nestje, maar als je dit losser doet krijg je meer ruimte bij de beentjes zodat ze er nog lang in kan. Het nestje is mooi afgewerkt, fijne stofjes van 100% katoen. De vulling is van fiberfill. In de beschrijving die met het nestje mee kwam staat dat je het nestje kan wassen op 30 graden. Dit heb ik zelf nog niet geprobeerd. Evi vindt in het nestje geborgenheid, door de randen heeft ze niet het gevoel dat ze in een grote ruimte ligt. Ik gebruik het nestje in de box, maar ook op de grond, op de bank en onderweg. Het nestje is makkelijk mee te nemen en is een prettige speel/dutjes plek als je bijvoorbeeld op visite bent.

Naast het nestje van 0 tot 6 maanden heeft Pippelot ook nestjes voor baby’s vanaf 6 maanden, speciale tweelingnestjes en zelfs hele schattige poppennestjes voor de pop van je kleine poppenmama of -papa! Extra leuk voor de grotere broer of zus!

Review luiertasje bandana slab Pippelot - Mama's Meisje blog

Musthave voor onderweg!

Voorkomen dat je tijdens een dagje weg in de luiertas moet graven naar luiers en doekjes? Het handige luiertasje van Pippelot zorgt ervoor dat je een pakje vochtige doekjes en enkele luiers makkelijk bij elkaar hebt. Een musthave voor onderweg! Door de plastic afwerking drogen de lotiondoekjes ook minder snel uit, wat weer prettig is omdat de doekjes uit de luiertas toch vaak minder snel op gaan. De luiertasjes zijn, evenals het babynestje en de slabbers, verkrijgbaar in verschillende designs en worden stuk voor stuk handgemaakt. Ook een origineel idee om als kraamcadeautje te vragen of te geven!

Babynestje bandana slab luiertasje stof handgemaakt print sahara Pippelot webshop baby accessoires kraamcadeau tip idee ervaring review beoordeling - Mama's Meisje blog

WIN: Babynestje, bijpassende slab & luiertas van Pippelot

Niet alleen Renske mocht deze prachtige set ontvangen van Pippelot… Ik mag ook één set weggeven! De winnaar ontvangt een babynestje (0-6 maanden), bijpassende slab en luiertasje in een stof naar keuze. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze mooie set
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 17 februari 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 21 februari bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.