Nadat Suus in juli werd geboren, werden we overladen met kadootjes. In augustus beviel één van mijn vriendinnen van haar tweede dochter. Ik zocht een leuk en origineel kraamkado en wist heel goed wat ik niet wou. Maar wat wilde ik dan wel geven? Ik kwam op de website van Pieke&co terecht en wil jullie mijn favoriete webshop zeker niet onthouden!

Pieke&co

In de webshop van Pieke&co werd het me niet makkelijker gemaakt. Ik raakte niet uitgekeken. Een walhalla! Wauw, wat veel keuze en voor zowel jongens als meisjes hele stoere en schattige artikelen. Ik zou willen dat ik zo brutaal was geweest om een *hint* op ons geboortekaartje te zetten, want ik kon gewoon niet kiezen. Ik wil alles hebben!

logo_large

Na wikken en wegen was ik eruit. Plaatste mijn bestelling via de website en stuurde het geboortekaartje door naar Pieke&co. Petra maakte er een fantastisch geboortekoffertje van.

Geboortekoffertje

Ik kreeg het geboortekoffertje heel mooi ingepakt toegestuurd en het geboortekaartje zat bijgesloten in het pakketje. Ik plaatste mijn bestelling op zaterdag en had op woensdag het koffertje al in huis. Snelle service en een prachtige kwaliteit. De ouders van Lieke vonden het een ontzettend mooi kado en waren er echt blij mee! Het leuke aan dit koffertje is dat het eerst ter decoratie dient, vervolgens kan de kleine meid er zelf mee spelen en daarna kun je er leuke bewaarspulletjes in doen van de baby- en kindertijd.

New Tan 100%

Personaliseren

Maar ik zag nog meer leuks op de website. Zo kun je niet alleen koffertjes laten bedrukken met de naam of het geboortekaartje van een newborn/jarige/feestvarken. De mogelijkheid bestaat om een geboortestoeltje, een loopfiets, een poppenwagen of ander speelgoed te personaliseren.

Op zoek naar een accessoire voor op de babykamer of als kado? Deze naamslingers zijn handgemaakt en kunnen in iedere gewenste kleurcombinatie besteld. Ze worden gemaakt door Thaise en Birmese vrouwen. Zij verdienen een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Daarnaast draagt jouw aankoop bij aan lokale goede doelen. Een fairtrade kado dat met veel liefde en aandacht is vervaardigd!

naamslinger-max
naamslinger-sophie

Paperbags

De combinatie zwart-wit op de babykamer is een veel geziene de laatste tijd. Hoe hip zijn deze paperbags? Niet alleen met leuke prints, maar ook een paperbag met de naam van het kindje is mogelijk. Eigenlijk gewoon geschikt voor alle leeftijden!

Neem zeker een kijkje op Pieke&co, je vindt er nog veel meer originele geboortekado’s, maar ook slabbers, haarbandjes, broekjes en bandana’s in allerlei printjes! Komende week bestaat de webshop alweer zeven jaar, waarom heb ik dit niet eerder ontdekt? Vanwege deze feestelijke gelegenheid, komt er een leuke kortingsactie aan. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina)!

Winactie

Omdat ik zo enthousiast ben over Pieke&co, mag ik een kadootje weggeven! Wil jij kans maken op een setje houten naamblokken? Lees dan goed wat je moet doen:

  • Like Pieke&co op Facebook OF Instagram! (Beide mag ook natuurlijk.)
  • Like Mama’s Meisje op Facebook OF Instagram! (Beide mag ook natuurlijk.)
  • Tag in de post op Facebook OF Instagram iemand die deze actie ook moet zien!
  • Reageer onder deze blog: laat weten voor wie je meedoet! Je mag voor jezelf meedoen (voor je eigen kindje) maar ook voor het kindje van iemand anders!
  • Als je wint, mag je een setje houten blokken uitzoeken! LET OP: alleen de ROEPNAAM (dus voornaam)!

naamblokken-pieke