De Paasdagen komen er weer aan en met de eerste zonnestralen heb ik altijd behoefte aan kleur in huis. Dus ging ik op zoek naar iets nieuws. Die ouderwetsche paasstukjes waar de tuincentra mee vol staan, dat kan echt niet meer… Ik shopte een leuke Paasdecoratie nieuwe stijl!

Paasdecoratie voor in huis

Een bloemstuk met voorjaarsbloeiers, eierschalen en pluizige kuikentjes? Nèeeh, dat is niet zo mijn ding. Dus ging ik los bij Xenos. Ik vond daar een mooie snijplank, maar die kun je ook prima als dienblad gebruiken voor je decoratiespullen. En zo geschiedde. De plank is gemaakt van mangohout en kleurt goed in onze landelijke inrichting. En als ik weer eens iets anders wil na Pasen, kan ik ‘m natuurlijk blijven gebruiken!

Paasdecoratie ideeën

Daarna door naar de Paasafdeling. Ik word altijd helemaal vrolijk van al die voorjaarskleurtjes en spulletjes! Mijn oog viel gelijk op de houten kippen en hazen: ik zocht er twee uit in turqoise en roze:

SAM 2181

Daarbij kocht ik twee kaarsen in dezelfde kleuren, maar wel verschillende formaten:

SAM 2182

En als laatst kocht ik twee kaarsjes met paashazen erop. Een eivormige en een kaars in een glazen potje:

SAM 2183

Wat kostte dit allemaal? De snijplank was €9.99, houten kip: €1.49, houten konijn €1.99, roze kaars €1.09, turquoise kaars € 1.99, eivormige kaars €2.49 en kaarsje in glas €2.49.
Bezig zijn met mijn interieur, ik vind het geweldig! Ik ben helemaal blij met m’n creatie, heel benieuwd wat jullie van mijn paasstuk vinden ;)

SAM 2180

Heb jij Paasdecoratie in huis? Waar heb jij je spulletjes geshopt? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin