Ik zie het wel eens bij andere bloggers verschijnen, maar durfde het tot nu toe nog niet aan. Toch heb ik een outfit uitgekozen om te laten zien in Outfit of the day! En ik voel me er heerlijk in!

De ideale voorjaarsoutfit

Na de zwangerschap voelde ik me niet bepaald Doutzen Kroes, ik kwam door de strijd met nogal wat body issues. Daarom had ik een doel voor ogen: afvallen! En dat is voor een heel groot gedeelte al mooi gelukt, maar mijn streefgewicht heb ik nog niet bereikt. Ik vertelde er al eens over in deze blog: nog 8 kilo tot de eindstreep!
Hoewel ik me al weer wat lekkerder voel in mijn eigen lijf, ben ik nog steeds kritisch. Ik draag het liefst laagjes, zodat het allemaal iets voordeliger voor de dag komt.

Al shoppend in Groningen kwam ik bij C&A een leuk vest tegen. Jammer, want hij was niet meer in mijn maat voorradig. Dus dook ik de digitale C&A in en gelukkig konden ze me daar wel blij maken! Dit fijne vest is de basis voor mijn ideale voorjaarsoutfit.

LEESTIP: WINTERSE OUTFIT – MUSTHAVES VOOR HEM EN HAAR!

Basic outfit met denim invloeden

Als ik mijn kledingstijl moet omschrijven, zijn het veelal basic items met één in-het-oog-springend detail. Dit kunnen bijvoorbeeld sieraden zijn, maar ook een sjaal of schoenen.

SAM 2455

In dit geval kies ik voor een vest. Ik combineer het vest van gestructureerde stof in denimkleur (van C&A) met een wit basicshirt (van Hema) en een lichte jeans van Zus van Sil (Tuunte).

Voorjaar 20171

Fotomodel for a day?

Tja, wie een Outfit of the day maakt, moet ook even showen hoe het geheel er uitziet. Dat ik geen fotomodel ben geworden, dat snap je toch niet hè? Ik vind het vest erg fijn, het kleed mooi af en het kleurt mooi bij mijn haarkleur en blauwe ogen. Hier draag ik er witte sneakers bij, maar sandaaltjes zijn ook erg leuk (en fijn met warme dagen!).

Voorjaar 2017

Ook heb ik wat sieraden om: een zeesterren-ring, oorbellen met parelhangers en een wat stoerdere armband:

SAM 2462

Wat vind jij van mijn outfit? In welke outfit voel jij je prettig? Draag je vaak dezelfde combinaties of wissel je juist veel af? En waar koop jij graag je kleding? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin