Een paar maanden geleden ontving ik een goodiebag van Friends of the Brands. Daarin zat een geweldige nagellakset van OPI. Vandaag laat ik swatches zien en vertel ik meer over deze zomerse lakjes.

OPI Little Islanders Fiji Mini Pack

Ik ben dol op nagellak. Tot voor kort had ik een schoenendoos vol lakjes in talloze kleuren, maar het werd tijd om heel veel weg te gooien. Daarom kwam de OPI Little Islanders Fiji Mini Pack als geroepen toen ik de goodiebag uitpakte. Allemaal zomerse kleurtjes in kleine verpakkingen: heel handig voor types als ik. Omdat mijn nagels momenteel niet in goede conditie zijn, laat ik swatches zien met behulp van kunstnagels. Zo krijg je toch een goede indruk van de kleur en dekking!

SAM 3324

SAM 3328

Review: OPI Nagellak

In de Little Islanders Fiji Mini Pack zit een selectie van de vele kleuren die de Fiji collection rijk is. Ik laat ze stuk voor stuk zien en vertel per kleur wat mijn ervaringen zijn. De namen zijn al heel origineel: bedenk ze maar eens voor een nagellak!

Getting Nadi On My Honeymoon

SAM 3350

Mijn lievelingskleur: zacht, babyroze! Een hele lieve kleur en stel je voor dat je mooi bruin wordt of bent… Deze kleur zal dan nog mooier staan! Ik lakte deze in 3 dunne lagen dekkend. Wanneer je te dik lakt, krijg je sneller vlekken. Mijn favoriete kleur van deze set!

Living On The Bula-Vard!

SAM 3344

Deze rood tint neigt ook een beetje naar oranje én felroze. Een heerlijke kleur die al jaren booming is in de zomermaanden. Logisch, want het geeft me een tropisch gevoel. Een knallende kleur die makkelijk aanbrengt.

Two-Timing The Zones

SAM 3340

Felroze, het is niet zo mijn kleur als het om nagellak op m’n vingers gaat, maar hij staat prachtig in dit kleurenpallet. Mag voor veel vrouwen ook niet ontbreken in de zomer! Deze fuchsiakleur zou ik sneller op mijn voeten dan op mijn handen gebruiken.

Is That A Spear In Your Pocket?

SAM 3347

Deze petrolkleur vind ik erg stoer. Voor mij zou deze kleur te donker zijn, het staat me niet zo mooi. Jammer, want I love this colour! Na 3 dunne lagen dekkend, wel lastig om het mooi egaal te krijgen. Deze kleur kun je ook prima in de winter dragen!

Take a tropical hike and get lost in four breathtaking botanical hues

Vier heel verschillende, maar definitely zomerse kleuren. Ik heb de lakjes in 3 dunne lagen aangebracht. Heb wel één nagel geprobeerd met een dunne laag, vervolgens een dikkere laag. Dit droogt niet mooi op en je krijgt sneller kleurverschil en vlekken. Ik vind de lichtroze de mooiste kleur, maar dat is mijn voorliefde voor roze. Ik krijg in ieder geval een heel zomers gevoel van alle kleuren uit de Fiji collection!

SAM 3355

De Little Islanders Fiji Mini Pack is verkrijgbaar bij diverse OPI verkooppunten, zoals Douglas. Deze nagellakset kost €23,41.

Draag jij wel eens nagellak? Welke kleur uit de Fiji collection vind jij het mooist? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin