Schoencadeautjes-inspiratie nodig? Ilse ontving het boekje ‘Op stap met de bus’ van Uitgeverij Deltas en vertelt daar vandaag alles over! Wil je kans maken op dit leuke schuifboekje? Doe dan ook mee met de winactie!

Boekje met schuifjes, draaischijven en flapjes

En als je kleine het naar het potje gaan nou helemaal onder de knie heeft als beloning of misschien straks als schoencadeautje wanneer de Goedheiligman weer in het land is: Deltas leuke schuifboekje ‘Op stap met de bus‘. Helemaal leuk voor bewegelijke, nieuwsgierige peuters met een niet al te grote spanningsboog (hoewel ik me afvraag of er peuters bestaan die dat wel hebben) die een simpel boekje maar ‘zo zo’ vinden. Want ‘Op stap met de bus’ is een boekje met schuifjes, draaischijven en flapjes zodat je kleine zelf ook actief mee kan doen aan het verhaal.

20181009 131011

Voor nieuwsgierige peuters

Een leuk boekje met kleurige plaatjes en dieren in de hoofdrol. Het boekje is van stevig karton, wat weer heel handig is met die eerder genoemde bewegelijke, nieuwsgierige peuter. Dit boekje kan wel een stootje hebben! Wel even oefenen op de geluiden die een bus zoal maakt (je weet wel, brrrroooeeem, zwiep zwiep en tuut-tuut, logisch toch?) want die kunnen het verhaaltje maken of kraken ;-)

‘Hoera, ik ga op het potje!’ (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044752311) is verkrijgbaar voor €11,95 in de boekhandel en online.

20181005 144233

WIN: “Op stap met de bus”

We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Op stap met de bus‘.  Wil je kans maken op dit leuke boek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit boek
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 7 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 11 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Review kinderboek op stap met de bus - Mama's Meisje blog