Jarig zijn en zijn eerste Vaderdag vieren als papa van twee meisjes, daarvoor wilde ik iets bijzonders geven aan Erik. Mede dankzij IXXI is dat méér dan gelukt en vandaag laat ik vol trots het resultaat zien van onze prachtige persoonlijke kunstwerken! Spoiler alert: mét foto’s van de kraamreportage, die Lisette Lubbers gemaakt heeft. Kijk je mee?

Mijn steun en toeverlaat!

Negen jaar samen, waarvan drie jaar samenwonend en inmiddels papa en mama van twee kindjes. En hoewel we ontzettend trots en blij zijn met en op onze meisjes, viel het allemaal niet mee tijdens mijn zwangerschappen. Zowel lichamelijk als geestelijk leverde ik beide keren behoorlijk in en dat was niet alleen voor mij zwaar, maar zeker ook voor Erik. Zelf doet ie er wel een beetje nuchter over (mannen…), maar toch wilde ik hem iets heel speciaals geven om aan te geven hoe dankbaar ik ben dat ik al-tijd op hem terug kan vallen! Van IXXI mocht ik voor een leuk bedrag shoppen en daarom besloot ik drie hele speciale kunstwerken te bestellen. Vaderdag came early voor Erik, want hij mocht helpen met het in elkaar zetten en ophangen van de IXXI’s ;) Deze werden geleverd in drie verschillende doosjes die vrij compact van formaat zijn. Onze eerste gedachte was dan ook: “zit alles hier wel in?“. Natuurlijk was dat het geval en met behulp van de duidelijke handleiding, zetten we in één middag alle drie de IXXI’s in elkaar en hingen ze op. Het resultaat is geweldig en vandaag laat ik jullie dit vol trots zien!

Persoonlijke wanddecoratie van IXXI

Een paar weken geleden besloot ik om langzamerhand wat veranderingen in huis aan te brengen. Vooral wat betreft decoratiemateriaal was ik niet helemaal meer tevreden. Teveel tierelantijntjes, iets te zoetsappig en niet meer wat ik wil. Zo heb ik in onze bijkeuken mijn favoriete buikkastje neergezet. Daarboven hing tot voor kort een lijst met een uitvergrote foto van Erik en mij. Deze foto is genomen tijdens een shoot op Curaçao in 2015, toen we daar op vakantie waren. Ik vind de foto nog steeds prachtig, maar ik was niet meer zo tevreden over de lijst. Ik bestelde bij IXXI een vergroting van dezelfde foto, alleen nu in zwart-wit. Deze stijl staat perfect boven het buikkastje en brengt veel meer rust. Ook vind ik de uitstraling iets stoerder en dat past helemaal bij waar ik naartoe wil met mijn inrichting. De foto is speciaal omdat dit onze laatste vakantie met z’n tweeën was. We deden een fotoshoot op het eiland dat mijn tweede thuis is en als aandenken aan een perfecte vakantie! Het maken van onderstaande foto’s was trouwens lastig in een gang zonder daglicht, maar je kunt volgens mij een goede indruk krijgen van hoe het er nu uitziet. Kijk en aanschouw:

mamas meisje ixxi review

mamas meisje ixxi vergroting foto curacao

Bohemian IXXI bij landelijke inrichting

Onze inrichting kun je bestempelen als ‘landelijk‘. Zoals jullie misschien eerder gelezen hebben, wonen we ook landelijk: wij wonen op een boerderij. Mét een stal vol stieren en daarom sprak de afbeelding van Hannah Lemholt uit de IXXI collectie me enorm aan. Op de muur boven de schouw hadden we tot nu toe nog geen passend item gevonden, maar toen ik deze afbeelding zag, was ik verkocht! En dus bestelde ik deze IXXI en ben heel blij met het resultaat. Dit kunstwerk past perfect bij onze inrichting, sluit mooi aan op het behang dat op de muur erachter zit en is de eye-catcher van onze woonkamer! En het is een knipoog naar Erik’s werk met vee. Hij vond ‘m in ieder geval heel stoer en super gaaf staan!

mamas meisje ixxi inspiratie landelijk

mamas meisje ixxi eigen collectie op schouw

IXXI met eigen foto’s (newbornshoot)

Save the best for last, zeggen ze toch? Vlak na de geboorte van Niene lieten we een prachtige kraamreportage vastleggen door topfotografe Lisette Lubbers. Ik ben enorm gelukkig met de prachtige foto’s die ze heeft gemaakt en het liefst zou ik mijn hele huis ermee vol hangen en zetten. Het is zó moeilijk om te kiezen, want er zitten ontzettend veel mooie foto’s tussen. Ik wilde Erik een uniek, persoonlijk cadeau geven en wilde dus iets doen met al die foto’s. Met IXXI ontwierp ik een persoonlijke collage en kon ik overal mee schuiven, vergroten, verkleinen, net zolang tot ik helemaal tevreden was. Deze kraamreportage is op onze slaapkamer gemaakt en daarom hebben we de IXXI ook op de slaapkamer gehangen, boven ons bed. Dat konden we makkelijk met z’n tweeën doen en toen hing de IXXI ook binnen een kwartier op z’n plek. Erik vindt ‘m helemaal fantastisch, net als ik! Ons mooie gezinnetje, wij als papa en mama van twee lieve mooie meiden… See for yourself:

mamas meisje ixxi hele collage lisette lubbers

mamas meisje ixxi collage lisette lubbers

mamas meisje ixxi fotos kraamreportage lisette lubbers

Ik ben erg blij met deze cadeau’s voor zijn verjaardag en Vaderdag! Wil je ook een persoonlijke wanddecoratie bestellen of ben je benieuwd naar de eigen collectie van IXXI? Kijk dan op de website van IXXI voor meer inspiratie en informatie! Wat vind jij van onze IXXI’s? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter

liefs karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.