Vorig jaar woonde gastblogger Ilse de show van “Disney On Ice” bij en ook dit jaar is zij namens Mama’s Meisje aanwezig bij Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice! Vandaag delen we alvast een sneak peak in de vorm van een video… Kijk je mee?

Herinneringen om nooit te vergeten!

Vorig jaar was gastblogger Ilse namens Mama’s Meisje aanwezig bij de magische show van “Disney On Ice” en ook dit jaar is zij erbij! Als Ambassadeur zal Mama’s Meisje hier de komende tijd dan ook regelmatig updates over plaatsen op de blog en social media. Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice en de verhalen van onder andere Finding Dory, Frozen, Sneeuwwitje, Toy Story, Lion King, Rapunzel, Aladdin en je favoriete Disney prinsessen. Benieuwd wat je van deze show kunt verwachten? Bekijk de video!

d26c pr finale

Praktische informatie

Beleef de magie met de hele familie als een bijzondere verzameling Disney verhalen voor je ogen tot leven komt tijdens Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice. Deze spectaculaire ijsshow bezoekt Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht van 12 t/m 30 december met 22
shows. Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten! Het wordt families aangeraden om op tijd te komen en de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ te beleven. Tickets voor Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice zijn al verkrijgbaar vanaf € 18,=. Bezoek DisneyOnIce.nl voor meer informatie over de show en ticketverkoop.

Een kijkje achter de schermen bij Finding Dory

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice en de verhalen van o.a. Finding Dory, Frozen, Sneeuwwitje, Toy Story, Lion King, Rapunzel, Aladdin en je favoriete Disney prinsessen. Van 12 – 30 december in Rotterdam & Utrecht. Kijk op www.DisneyOnIce.nl voor meer informatie.

liefs karin

 

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Afbeelding & video: ©Disney/©Disney, Pixar, © Feld Entertainment