Vorig jaar met Pasen zat ik met een dikke buik aan het ontbijt. Ik kon me toen nog amper voorstellen hoe het Paasontbijt zou zijn met een kleintje. Maar dit jaar is het zover! We mochten een Paasontbijtje proeven van AH.nl, kijk je gezellig mee?

Baby’s Eerste Paasontbijt

Zo’n eerste Paasontbijt met ons gezin, voor mij is het heel bijzonder! Ik probeer er altijd iets gezelligs van te maken met producten die je normaal niet dagelijks gebruikt. Het Paasassortiment van Albert Heijn vind ik ieder jaar weer verrassend compleet en vernieuwend.  Aangezien ik nog moest werken voor het paasweekend, was ik een beetje aan het puzzelen wanneer ik boodschappen moest doen. Ik deed dat uiteindelijk vanaf de bank met een kopje thee en zo had ik geen stress meer voor de boodschappen, want die bestelde ik online op ah.nl. Ik kreeg ze netjes en op tijd thuisbezorgd. Gemak dient de mens, toch?

SAM 2229

Vers en gevarieerd Paasontbijt van AH.nl

Hoe zag ons Paasontbijt er uit? We hadden natuurlijk eieren, die mogen absoluut niet ontbreken! Ik bestelde de gekleurde eieren, want Suus is nog te klein om ze zelf te schilderen en ik vind het er zo gezellig uit zien! Daarnaast heerlijke broodjes, onder andere croissants en een broodhaantje voor Suus. Even kort afgebakken in de oven, dat ruikt altijd zo lekker! Ik ben zelf dol op granola, daar deed ik wat yoghurt en diepvriesfruit bij.

AH Paasontbijt1

Ik bakte wat bananenpannenkoekjes en daar deed ik ook wat diepvriesfruit op. Een bakje witte druiven op tafel! Zoals je wel kunt raden, zijn wij dol op fruit. En het was allemaal heerlijk vers! Kaas in de vorm van een paashaas en vleeswaren zoals gebraden kipfilet, dungesneden beenham en runderrookvlees als hartig beleg. En als zoet beleg had ik speciale Paashagel! Geeft toch even een extra Paasgevoel. Uiteraard kon ik het ook niet laten om een chocolade paashaas te bestellen. Wie denken jullie dat die gaat opeten…? We dronken thee en een fris sapje. Onze buikjes waren rond, het was een heerlijk ontbijt en zo ontspannen! Echt geslaagd!


SAM 2232

Tweede Paasdag: AH Buitendag!

Hebben jullie nog geen plannen voor Tweede Paasdag? Of geen idee wat je zou kunnen doen? Bezoek eens een boer of teler op de AH Buitendag! Deze leuke en leerzame dag is geschikt voor jong en oud. Wat je allemaal kunt zien en doen? Er doen verschillende bedrijven mee, zoals veehouders, fruittelers en bloemenkwekers. Ieder bedrijf verzorgt rondleidingen waardoor je veel te weten komt over het bedrijf: waarom kleuren tomaten van groen naar rood? En waarom moet een koe iedere dag gemolken worden?

AH Paasontbijt

Om het één en ander in goede banen te lijden, vraagt AH om je van te voren even in te schrijven. De toegang is geheel gratis. Meer informatie over de AH Buitendag vind je op deze website!

Wat zijn jouw plannen met Pasen? Heb je alles voor het Paasontbijt al in huis gehaald? Heb je wel eens boodschappen besteld via AH.nl?

Liefs Karin

 

 

 

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.