Maak jij je weleens zorgen om je kinderen die alleen buiten willen spelen of naar school willen fietsen? Die fase komt voor ons steeds dichterbij, maar loslaten hoort erbij… Ik ontving het One2track Connect Move SE GPS horloge voor kinderen en vertel in deze blog meer over hoe het werkt en wat het kost. Én ik mag er eentje weggeven! Kijk maar mee!

GPS horloge voor kinderen

Als ik terugdenk aan mijn eigen jeugd, leek alles zo onbezorgd. We speelden buiten, bouwden hutten, fietsten over het pleintje en deden Stand in de Mand. We werden vóór het eten binnengeroepen en in de zomermaanden mochten we na het toetje nog even buiten spelen. Ik fietste zelfstandig van en naar school en gelukkig ging dat altijd goed, maakte ik nooit iets geks mee. Maar nu ik zelf moeder ben, ben ik niet meer onbezorgd. Sterker nog, sinds de vreselijke nieuwsberichten van een ruime maand geleden, houd ik soms mijn hart vast voor de toekomst. Het moment dat mijn kinderen zelfstandig naar school fietsen, buitenspelen bij vriend(innet)jes en hun wereld weer een stukje groter wordt, komt steeds dichterbij. Loslaten noemen ze dat, toch? Als ouders willen we er alles aan doen om te zorgen dat ze veilig zijn en gelukkig hoeft dat loslaten niet in één keer. Met een GPS horloge kunnen we vanaf de zijlijn nog meekijken en op afstand enigszins toezicht houden. Ik ontving het One2track Connect Move SE GPS horloge voor kinderen en zette op een rijtje waarom ik hier positief over ben.

GPS horloge voor kinderen tip ervaring One2track review beoordeling - Mama's Meisje blog

One2track Connect Move SE review

De dag breekt aan dat je kind voor het eerst alleen naar school fietst. Spannend, maar ik hoop ze met vertrouwen uit te kunnen zwaaien: ze lopen vast niet in zeven sloten tegelijk. Toch vind ik het een prettig idee om te weten waar ze zich bevinden en dankzij een GPS horloge voor kinderen is dat mogelijk. Als je googelt op ‘horloge kinderen gps‘ dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer: er zijn zóveel aanbieders! Als ik even voor mezelf spreek, wil ik een betrouwbare aankoop doen en niet eentje waarbij de kans bestaat dat ie bijvoorbeeld gehackt wordt. Ik ontving het One2track Connect Move SE horloge, dat de volgende specificaties heeft:

 • touchscreen
 • SOS knop
 • bellen naar en gebeld worden door vooraf ingestelde telefoonnummers (je kind kan dus nooit in contact komen met ongewenste bellers)
 • klokkijken
 • via de app kun je als ouder kijken waar je kind zich bevindt: GPS + AGPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)
 • batterijduur circa 3 dagen
 • gesproken berichten (handig voor kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven)
 • stappenteller
 • ‘zoek mijn horloge’ functie (in geval van kwijtraken)
 • 24 maanden garantie

Het One2track Connect Move SE GPS horloge voor kinderen is verkrijgbaar in blauw, groen, oranje en roze. Naast dit model zijn er nog vele andere modellen verkrijgbaar met elk hun eigen specificaties: voor ieder wat wils! Ik raad je sowieso aan om een kijkje te nemen op de website en de verschillende GPS horloges voor kinderen met elkaar te vergelijken. Wat ik zelf het grootste pluspunt vind, is dat je kind niet zomaar kan bellen naar en gebeld kan worden door telefoonnummers waar jij als ouder geen toestemming voor hebt gegeven. Daarnaast kun je het horloge vanuit de app besturen en het bijvoorbeeld uitschakelen gedurende schooltijden. Het horloge is in mijn optiek perfect voor basisschoolkinderen die nog te jong zijn voor een eigen mobiele telefoon. Daarnaast is het ook handig om ‘m door je kind te laten dragen tijdens uitjes en vakanties. Ze kunnen in een ogenblik ‘verdwenen’ zijn en op deze manier zijn ze zo weer gevonden!

Op welke leeftijd alleen buitenspelen - Mama's Meisje blog

Wat kost het?

Als budget mamablogger informeer ik je natuurlijk graag over het antwoord op de vraag: wat kost het? De aanschafwaarde voor de verschillende toestellen liggen tussen €80 en €120: dit is een eenmalige uitgave. Het One2track Connect Move SE GPS horloge voor kinderen wordt geleverd met een simkaart. Deze zit al in het horloge, maar moet na ontvangst nog wel even geactiveerd worden. Dankzij de bijgesloten handleiding maakten wij het horloge binnen een mum van tijd gebruiksklaar: door een account aan te maken, de app op mijn telefoon te koppelen met het horloge en de simkaart te registreren. Via de app kun je ook opwaarderen wanneer dit nodig is. Het telefoon horloge van One2track is volledig prepaid, je zit dus niet vast aan een abonnement. Maandelijks betaal je een gebruikersfee van €1,15 (dit wordt automatisch ingehouden op het beltegoed) en de tarieven zijn laag: bellen kost €0,0036 per seconde en het dataverbruik circa €0,01 per dag. Er geldt geen starttarief, in Europa worden geen extra kosten gerekend (handig op vakantie!) en het totaal verbruik inclusief de gebruikersfee ligt gemiddeld tussen de €1,50 en €2,50- per maand (afhankelijk van het belgedrag van de drager van het horloge). Schappelijke en betaalbare prijzen, vind ik!

WIN: One2track Connect Move SE in kleur naar keuze

Niet alleen wij werden verblijd met dit geweldige GPS horloge voor kinderen: ik mag er ook één weggeven! Kans maken op dit One2track Connect Move SE GPS horloge voor kinderen in een kleur naar keuze? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Instagram
 • Volg One2track op Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je wilt winnen en wat je gebruikersnaam op Instagram is. Zo kunnen we checken of je aan de voorwaarden voldoet! Vergeet je niet te vertellen in welke kleur je het horloge zou willen winnen?
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 13 juli 2022. De winnaar krijgt uiterlijk 17 juli bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer